27 / 05 / 2024

bfit salonları nerelerde var

bfit salonları nerelerde var

Sosyal şirket kimliğiyle kadın girişimciliğinin başarılı örneği, spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) üyesi iş kadınları ile buluştu...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Düğün salonlarının 1 Temmuz'da açılması evlenecek çiftleri sevindirdi!

3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da yeni tip koronavirüs önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu etti...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Najmeddin M. Wafa tarafından kuruldu. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

bfit salonları nerelerde var Haberi

bfit salonları nerelerde var


Sosyal şirket kimliğiyle kadın girişimciliğinin başarılı örneği, spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) üyesi iş kadınları ile buluştu. Türkiye’de kadın girişimciliğinin problemleri ve fırsatlarının değerlendirildiği "1 Kadın, 1 Marka" toplantısında konuşan Hülya, yurtiçinde 240 noktada hizmet veren b-fit’in, Suudi Arabistan ve Ürdün üzerinden Ortadoğu’ya açılacağını söyledi.


Türkiye’nin kadınlara özel en yaygın spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu ve ortağı Hülya, İGİD Kadın Girişim Kulübü’nün misafiri oldu. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de kadın girişim oranının yüzde 6’larda kaldığına dikkat çekerek, kadınları iş hayatında daha etkin olmaya çağırdı. Türkiye’deki kadın girişimciliğinin genel durumunu değerlendiren Bedriye Hülya, sadece kadınlara özel spor ve yaşam alanı konseptiyle yola çıkan b-fit’in, 2014 yıl sonuna kadar 60 şube daha açarak...