30 / 04 / 2024

BG Trend Yapı

BG Trend Yapı

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Sözer ve Eyüp Batu Ural ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Trend Emy Group Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trend Emy Group Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Trend GYO Alibeyköy projesinin sözleşmesi feshedildi! 

Trend GYO Alibeyköy projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten projeye ilişkin sözleşmenin feshedildiği açıklaması yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşlarına zam yapıldı mı? Emekli bayram ikramiyesi nasıl hesaplanır?

Emekli bayram ikramiyeleri için zam bekleyenler heyecanla yapılacak olan açıklamayı bekliyordu. beklenen açıklama geldi ve bayram ikramiyeleri ile ilgili yaşanan gelişmeler trend haline geldi. Emekliler, Emekli maaşlarına zam yapıldı mı? Emekli bayram ikramiyesi nasıl hesaplanır?

Trend GYO Nilüfer İrfaniye'deki arsasını 47.8 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO'nun portföyünde bulunan Bursa'nın Nilüfer İlçesi İrfaniye mahallesi H21C02D4C pafta 122 ada numaralı 1 nolu parselde bulunan Nilüfer İrfaniye arsasının satışı KDV (yüzde 18) dahil toplam 47 milyon 790 bin TL'ye yapıldı.

Volumetrik modüler yapılar yeni trend oldu!

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Prefabrik yapılar enerji israfını engelliyor!

Son zamanlarda trend hale gelen prefabrik yapılar enerji tüketimini minimum düzeyde tutması nedeniyle oldukça tercih ediliyor. 

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Trend GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Trend GYO'nun 30 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin tutanak ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı.

Trend GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Trend GYO'nun 1 Ocak 2020-31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin finansal tablolara göre Genel Kurul'a kar dağıtımı yapılmaması teklifinde bulunuldu

Trend GYO 2020 yılı genel toplantı sonuçları!

Trend GYO'nun 30 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin tutanak ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı.

Trend GYO 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Trend GYO'nun denetimden sorumlu komitenin de görüşü alınarak şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için HSY Danışmanlık ve Bağımsız Denetim A.Ş'nin yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

BG Trend Yapı Haberi

BG Trend Yapı

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Sözer ve Eyüp Batu Ural ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu. 


BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YURT İÇİ VE YURT DIŞI İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ 1- Her türlü resmi ve özel inşaat, inşaat taahhüt işleri, yol, kanal, köprü, işhanları ve toplu konut yapımcılığı,yurtiçi ve yurtdışı inşaat,taahhüt ve montaj işleri sulama   tesisleri komple fabrika binaları, su isale hatları ve bilumum bayındırlık tesisleri ihalelerine girmek,sözleşme akdetmek ve bunları inşa ve tesis etmek. 2- Yurtiçinde ve yurtdışında yerli ve yabancı kamu kuruluşları, katma bütçeli kuruluşlar,iktisadi devlet kuruluşu,sermayesinin yarısından daha fazlasını veya azını devletin veya iktisadi Devlet Kuruluşlarının iştirak ettiği şirketler veya...