05 / 05 / 2024

Bğcılar Şehri Bahar 2

Bğcılar Şehri Bahar 2

Bağcılar Şehri Bahar 2 Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgedeki 73 bina yıkılıyor!

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgede yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı toplam 73 bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlandı...

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Çıraklık ve kalfalık dönemini dolu dolu geçiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ustalık” dönemine de büyük projelerle hazırlanıyor.

Dolandırıcılar ‘Sülün Osman’ı geride bıraktı!

Her gün yeni yöntemler icat eden dolandırıcılar, 1950’li yıllarda Galata Kulesi, tramvay ve şehir hatları vapuru gibi sıra dışı ‘mal’ları satan Sülün Osman’ı geride bıraktı.

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Konut alıcıları bitmiş konutları tercih ediyor!

Gayrimenkul sektörünün büyümesi için maketten satışlar oldukça önem teşkil ediyor.  Ancak Haziran ayında maketten konut satış verilerinde azalma görüldü. Konut alıcılarının tercihi bitmiş konutlara yöneldi.

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar'daki bin 310 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satışa sunuyor..

Bağcılar Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar İlçesi, Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanın imar planı değişikliği askıya çıktı..

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bğcılar Şehri Bahar 2 Haberi

Bğcılar Şehri Bahar 2


Toplamda 71 konut, 17 mağaza ve 650 metrekare bir market alanına sahip olan  Bağcılar Şehri Bahar 2 projesi 2 bloktan oluşuyor ve 3 bin 500 metrekare yeşil alanı kapsıyor.


Bağcılar Şehri Bahar 2 daire tipleri 2 oda 1 salon daireler 120 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 150 metrekare olarak tasarlandı. Bağcılar Şehri Bahar 2'nin sosyal olanakları arasında  ise yürüyüş, parkuru, fitness, kapalı otopark, spor merkezi, cafe, 7/24 güvenlik, çocuk oyun parkı yer alıyor.


Daire metrekare fiyatlarının 3 bin liradan başladığı projeden ev almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödedikten sonra firma bünyesindeki ödeme olanaklarından faydalanabiliyor. Bağcılar Şehri Bahar 2 projesinde  KDV oranı ise  yüzde 18 olarak belirlendi. 




Bağcılar Şehri Bahar 2 ne zaman teslim?


Bağcılar Şehri Bahar 2 teslimleri satışlar başladıktan 18 ay...