06 / 05 / 2024

Bi Şehir

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Gülizar Biçer Karaca'dan Denizli’deki imar kararına tepki!

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Pamukkale’deki imar kararına tepki gösterdi.

Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak net konuştu. İmamoğlu, "Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık" dedi.

Bursa Yenişehir'in mega projesinde hafriyat çalışmaları bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesine kazandıracağı kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonları projesi planlandığı biçimde sürüyor.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkın temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı...

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'ne 98.7 milyon TL değer biçildi!

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinin bugünkü değeri yüzde 18 KDV dahil olarak yani 98 milyon 716 bin TL olarak belirlendi. Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'ni Kiler GYO yapacak...

İzmir'e Park Yaşam Ataşehir projesi geliyor!

İzmirlilerin yaşam biçimini, istek ve ihtiyaçlarını dikkate olarak hazırlanan ve yatay mimarisi ile dikkat çeken, İzka İnşaat ve Cültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir'de ön talep dönemi başladı.

İzmir Park Yaşam Ataşehir'de ön talep süreci başladı!

İzmirlilerin yaşam biçimini, istek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan ve yatay mimarisiyle öne çıkan Park Yaşam Ataşehir'de ön talep dönemi başladı.

Park Yaşam Ataşehir'de ön talep başladı!

İzmirlilerin yaşam biçimini, istek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan ve yatay mimarisiyle öne çıkan Park Yaşam Ataşehir'de ön talep dönemi başladı.

Bi Şehir Evleri iletişim bilgileri!

Tordemir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bi Şehir Evleri projesi toplam 716 adet daireden oluşuyor. Bi Şehir Evleri iletişim bilgileri ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Kayseri Bi Şehir Evleri nerede?

Kayseri Bi Şehir Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. "Kayseri Bi Şehir Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Bi Şehir Evleri satış ofisi!

Bi Şehir Evleri Tordemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede kamelyalar, bisiklet yolları, basketbol sahası, yürüyüş yolları, süs havuzları, otopark bulunuyor. Bi Şehir Evleri satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Bi Şehir Haberi

Bi Şehir

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...