14 / 05 / 2024

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 0bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz ve Meftun Yücetürk ortaklığında kuruldu.

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özaslan ve Onur Emren ortaklığında kuruldu.

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 0bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz ve Meftun Yücetürk ortaklığında kuruldu.

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Seven tarafından kuruldu.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İbrahim Halil Saygılı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm'de 2. Etap başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etab'a geçiliyor. 2. Etap 1. Kısım start alacak.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Ankara EGO 4. Bölge Müdürlüğü arsası satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ'ın Danişment Mahallesi'ndeki EGO Otobüs Daire Başkanlığı 4. Bölge Müdürlüğü'nün bulunduğu arsayı satışa çıkardı. İhalesi 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 356 milyon 276 bin TL olarak belirlendi.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 0bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz ve Meftun Yücetürk ortaklığında kuruldu.

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yürürlükteki ihracat ve ithalat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla doğal ve sentetik mamül, yarı mamul, hammadde sınai, zirai, kültürel her türlü malın ve bunlara ait sarf malzemelerinin, yedek parça, aksesuarları, ambalaj malzemesi, yan ürünlerinin, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını ve dahili toptan ticaretini, pazarlamasını, komisyonculuğunu ve danışmanlığını yapmak. 2. Her türlü metal, lastik plastik ve bunların ham maddeleri, otomotiv ve yedek parçaları, İnşaat malzemeleri, maden, elektrikli ev aletleri, elektronik malzemeler, ağır sanayi makine ve teçhizatları, Ambalaj malzemeleri ve yan sanayi ürünleri ve makineleri, kimyevi maddeler ve bunların üretiminde...