03 / 05 / 2024

Bıçakçılar Yapı adres

Bıçakçılar Yapı adres

Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Bahri Cihan Bıçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cem Süleyman Bıçak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

BİM’de karnıyarık tenceresi 159 TL’ye, 3’lü bıçak seti 139 TL’ye, migrodalga fırın 1.599 TL’ye düştü!

Ağustos ayına özel yeni indirimlerini açıklayan BİM, yine vatandaşların imdadına koştu. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü karnıyarık tenceresi 159 TL’ye, 3’lü bıçak seti 139 TL’ye, migrodalga fırın 1.599 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak!

Bartın, Sinop ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden sonra riskli yapı ve yerlere ilişkin düğmeye basıldı. Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak.

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Artı tarafından kuruldu.

Hacılar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacılar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şen tarafından kuruldu.

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Kurtbeyoğlu tarafından kuruldu. 

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Antalya'nın acil bölgesel planlaması yapılmalı!

Elazığ depreminin Akdeniz’in de içinde yer aldığı bölgenin tamamını etkilediği için uyarılar yapan Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi, acilen bölgesel planlama yapılmasını ve riskli yapılara çözüm getirilmesini istedi.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

Bıçakçılar Yapı adres Haberi

Bıçakçılar Yapı adres


Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Bahri Cihan Bıçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cem Süleyman Bıçak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi iş konusu;a) Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, resmi ve özel kurum ve kuruluşların inşaat işlerini yapmak, taahhütte bulunmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yürütmek, yap-işler-devret taahhütlere girmek, hasılat-gelir paylaşımı şeklinde ortaklıklara, taahhütlere girmek, b) Her türlü kaba inşaat malzemeleri (çelik konstriksiyon, inşaat demiri, çimento, kireç kum, tuğla vs.) ince inşaat malzemeleri (seramik, yer döşemeleri, fayans, hırdavat, boya, sıhhi...