05 / 05 / 2024

Biems Reklam Otomotiv İnşaat iletişim

Biems Reklam Otomotiv İnşaat iletişim

Biems Reklam Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 175 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Göçer tarafından kuruldu.

Biems Reklam Otomotiv İnşaat iletişim Haberi

Biems Reklam Otomotiv İnşaat iletişim

Biems Reklam Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 175 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kaya tarafından kuruldu.

Biems Reklam Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konusu başlıca şunlardır. 1-İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -İnşaat ve İnşaatlarda kullanılan her türlü malzemenin alım satım ve ticaretini yapmak (kum, demir, çelik, kereste çimenton ve yapı malzemeleri) -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları,...