25 / 05 / 2024

Bien Cersaie Fuarına katılacak mı

Bien Cersaie Fuarına katılacak mı

Yapı Sektörü’nde dünyanın en geniş kapsamlı fuarları olan Cersaie Fuarı, 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek. BİEN fuarda yeni ve göz alıcı 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile yerini alacak.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’na katılacak'

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Bien Cersaie Fuarı'nda ödüllü tasarımlarını sergileyecek!

Yapı Sektörü’nde dünyanın en geniş kapsamlı fuarları olan Cersaie Fuarı, 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek. BİEN fuarda yeni ve göz alıcı 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile yerini alacak.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Filli Boya, Turkeybuild İstanbul Fuarı’na katılacak!

Türk boya ve ısı yalıtımı sektörünün lideri Filli Boya 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 38. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı’na iki stantla katılım gösteriyor.

Bursa İnşaat Fuarı'na beklenenin üzerinde katılım gerçekleşti!

Bursa İnşaat Fuar'ına bu yıl ilk defa katıldıklarını söyleyen İnşaat Mühendislik Firması Sahibi Ömer Kumova beklentilerinin üzerinde katılım gördüklerini açıkladı. Kumova, önümüzdeki yıllarda daha çok katılım olacağını öngördü.

OFİSMOD, Suudi Arabistan Mobilya Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Lik Yapı Tüyap Bursa İnşaat 2015 fuarına katıldı!

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.

Bien Cersaie Fuarına katılacak mı Haberi

Bien Cersaie Fuarına katılacak mı

Yapı Sektörü’nde dünyanın en geniş kapsamlı fuarları olan Cersaie Fuarı, 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek. BİEN her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda yeni ve göz alıcı 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile yerini alacak.


Bien, İtalya’nın Bologna kentinde her yıl düzenlenen Cersaie Fuarı’na katılacak. 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Cersaie Fuarı’na, son teknolojiyle üretilen koleksiyonlarından örneklerini profesyonellerle buluşturacak. Bien, 200 metrekarelik standında uluslararası sektör profesyonellerine, ödüllü ve yeni tasarımları da dahil 100’ün üzerinde ürün çeşidini teşhir edecek.


Sektörün trendlerini belirleyen, dünyanın önemli ve büyük fuarlarından biri olan Cersaie’de Bien’in son teknoloji ile üretilen ürünleri sergileyeceklerini belirten Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı şöyle konuştu: ‘’Cersaie fuarı geçtiğimiz yıl bir önceki seneye göre...