02 / 05 / 2024

BİEN koleksiyon ürünleri 2017

BİEN koleksiyon ürünleri 2017

Seramik sek­tö­rünün ön­cü­le­rin­den Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını ilk kez UNICERA’da tanıtacak.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

BİM’de yine yok yok! Büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düştü!

Her zaman en uygun ürünleri satan zincir marketlerden biri olan BİM, yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

ŞOK markete oto bakım ürünleri geliyor! AdBlue 89,95 TL, Lastik Tamir Kiti 34,95 TL'ye düştü! Yetişen alır!

29 Nisan 2023 tarihine ait ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu yayımlandı. Katalogda yer alan uygun fiyatlı oto bakım ürünleri dikkat çekti. İşte detaylar....

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi en uygun bu adreste! 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesi, 9 kilogram kapasitesiyle yorgan, battaniye ve perde gibi büyük ürünleri kolaylıkla yıkar. 1200 devir hızıyla güçlü sıkma performansı sergiler. İşte Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ve özellikleri... 

Migros’ta ayın ürünleri! Saklama kutusu 40 TL'ye, elektrikli cezve 70 TL'ye, kek kabı 190 TL'ye çakıldı!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli oldu. Migros’ta 5 lt Saklama kutusu 40 TL’ye, sepet 70 TL’ye, kek kabı 190 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

BİEN koleksiyon ürünleri 2017 Haberi

BİEN koleksiyon ürünleri 2017

8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı’n­da Bİ­EN, en ye­ni ta­sa­rım­la­rı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le 560 m2’lik stantla 4. Hol C06’da fu­ar­da ye­ri­ni ala­cak.


Bien markası ile on yıl önce pazara girdiklerini ve şirketin bugün pazarda önemli ve etkin bir pay sahibi olduğunu söyleyen Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı “Bien, dünya pazarında 6 kıtada; Amerika, Kanada, Almanya, İngiltere, Fransa ve İsrail başta olmak üzere 70’i aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz yeni anlaşmalar ile Bien’i küresel bir marka yapma yolunda önemli adımlar attık. Bozüyük ve Bilecik’teki fabrikalarımızda 25 milyon m2’nin üzerinde karo üretimi yapıyoruz. Ayrıca 200 bin parçanın üzerinde Seramik Sağlık Gereçleri diye adlandırdığımız vitrifiye üretimimiz mevcut” diye konuştu.


DAİMA GENÇ DAİMA YENİ

Savcı: Özgün,...