03 / 05 / 2024

Bien Seramikleri banyo 2015

Bien Seramikleri banyo 2015

Bien Seramikleri eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak banyo koleksiyonuna yeni iki seri ekledi. Osmanlı dönemine ait banyo kültürünü kendisine hareket noktası olarak alan Bien, Sultan ve Portoro Serisi adında iki koleksiyon oluşturdu.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Seramikleri ile banyolarda tarihe dönüş!

Bien Seramikleri eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak banyo koleksiyonuna yeni iki seri ekledi. Osmanlı dönemine ait banyo kültürünü kendisine hareket noktası olarak alan Bien, Sultan ve Portoro Serisi adında iki koleksiyon oluşturdu.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Seramik iki ödül birden aldı!

Bien Seramik'in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan 'Organic' banyo serisi tasarım dünyasındaki çok önemli iki ödülü birden aldı.

Bien Grup yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor!

Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı, Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor. Seramik, porselen ve teknik porselen karo üretimi yaptıklarını kaydetti..

Bien Grup, yeni ürünleriyle global pazarda büyüyecek!

Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor.

Bien'in usta seminerlerinin ilki Manisa Salihli'de yapıldı!

Bien’in 2009’dan bu yana sektörde daha iyi hizmet verebilmek için düzenlediği “Usta Seminerleri”nin bu yıl ilki Manisa Salihli’de yapıldı.

Bien Seramikleri banyo 2015 Haberi

Bien Seramikleri banyo 2015

Banyo tasarımlarında son dönemde ilgi çeken bir akım olan Osmanlı stili Bien Seramikleri’nde de hayat buldu. Tarihi geçmişi Roma İmparatorluğu’na kadar dayanan hamamlar, modern dünyada hızla çoğalan sağlık ve dinlenme merkezlerinin çoğunun atası gibi. Osmanlı döneminde de hamam ve banyo kültürü önemli bir yer kaplıyor, sadece temizliğin, arınmanın değil, dinlenmenin, kendini yeniden bulmanın da bir yeri olarak tarif ediliyor.


Bien de 500 yıllık Osmanlı banyo ve hamam kültürünü kendi ürünlerinde kullanmaya karar verdi. Bien’in Sultan ve Portoro Serileri kelimenin tam anlamıyla sultanlara laik nitelikte.


Önemli günlük rutinlerimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda Bien’in tasarladığı Sultan Serisi, seramiğe işlenmiş çok şık motifleri ile banyolarda büyülü bir atmosfer yaratıyor. Altın yaldızlı zarif motiflerden oluşan Bien Portoro Serisi de kullanıldıkları alanda masalsı ve huzur veren bir etki...