29 / 04 / 2024

Bien sonbakar koleksiyonu

Bien sonbakar koleksiyonu

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, sonbaharı simgeleyen toprak ve kahve ve kızıl tonlarından ilham alarak tasarladığı birçok serisiyle mekanları sonbahara hazırlıyor.

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

English Home'dan Blue Voyage koleksiyonu!

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, yaz evlerini mutlu edecek koleksiyonu “Blue Voyage” ile tüm mağazalarında.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Şefik Tekin ve Adnan Kocagil ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Bien'den, Imperial ve Adonis serileriyle kusursuz tasarımlar!

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien’in siyah-beyaz banyolarıyla beyazın ferahlığını ve ışığını, siyahın gücünü hissedin. Kendini tanıyan ne istediğini bilen insanların tercihi olarak öne çıkan siyah beyaz koleksiyon, klasiğin gücünü gösteriyor

Bien'in kış konsepti ile içiniz ısınacak!

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, kışı simgeleyen toprak, kahve ve grinin eşsiz tonlarıyla mekanlarınızı kışa hazırlıyor

2017'nin trend renkleri Bien koleksiyonunda!

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

Bien sonbakar koleksiyonu Haberi

Bien sonbakar koleksiyonu

Bien, sonbaharda esen ilk rüzgarlar gibi bize sonbaharı anımsatan renk tonlarından esinlenerek tasarladığı serileriyle yaşam alanlarına da sonbaharı taşıyor. Çevreye saygılı tasarımları olan Bien, doğayı mekanlara yansıtıp, dış dünyayla bütünlük sağlıyor. Yaşam alanlarını sonbahara hazırlamak için önerdiği renkler, bej, toprak, kahve ve kızıl tonları. Genelde ilklerin mevsimi olarak tasvir edebiliriz sonbaharı. Yeniliklerin yapıldığı, yeni kararların alındığı, birçok planın yapıldığı zamanlardır bu mevsim. Doğa da bu plana uyar örtüsünü ve renklerini değiştirerek yeniliği başlatır.


Havaların serinlemesiyle evlerimize, iç mekanlarımıza yönelen hayatımızla birlikte mekanlarımızın değeri daha da önem kazanır. Bien iç ve dış mekanlarda, kafelerde, yaşam alanlarında zengin ürün yelpazesi bir çok farklı alternatifte kullanılabilir. Bien’in mekanlarınızı yenilemek için önerdiği renk tonlarında, birçok ürünüyle değişik kombinasyonlar yaparak yaşam alanlarınızda sonbaharı, yeni bir...