06 / 05 / 2024

Bien SPA modelleri

Bien SPA modelleri

Ruhsal ve bedensel arınma seanslarında yüzyıllardır kullanılan ‘SPA’lar, şimdi Bien’in seçkin ve birbirinden şık tasarımlarıyla şekilleniyor. Bien SPA’ lara özel tasarladığı ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor...

Kentsel dönüşüme yeni finansman modelleri gerekiyor!

GİSP tarafından düzenlenen ‘Kentsel Dönüşümde Yeni Finansman Modelleri’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında, İstanbul’da beklenen deprem dolayısıyla gündemden düşmeyen Kentsel Dönüşüm konusu, yeni finansman modelleri yönüyle tartışıldı, somut çözüm önerileri sunuldu.

SO'U SPA iller bazında şubeleşecek!

Özellikle son 20 yılda hızlı adımlarla büyüyen Spa & Welness sektörü, iller bazında şubeleşecek.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Şefik Tekin ve Adnan Kocagil ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

NASA Group'tan Kırıkkale'ye Gold Hotel ve SPA Restoran!

Türkiye'de ve Kıbrıs'ta büyük firmalara finans desteği sağlayan NASA Group, Kırıkkale'de 3 yıldızlı otel açacak. Gold Hotel ve SPA Restoran'ın tanıtımı gerçekleşti.

Güzelce Summer Fit Club SPA Merkezi açıldı!

Summer Fit Club SPA Merkezi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Açılış kurdelesini kesen Topbaş, “Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükemmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var" şeklinde konuştu.

Bien'den, Imperial ve Adonis serileriyle kusursuz tasarımlar!

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

Zehnder Quaro radyatör, banyolarda Spa etkisi yaşatıyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

Bien SPA modelleri Haberi

Bien SPA modelleri

Otel SPA’ları, otellerin klasik Türk hamamları ve SPA merkezleri tarafından tercih edilen Bien’in özel serileri arasında ‘Picasso’, ‘Stone Latte’ ve ‘Elhamra’ yer alıyor.


Sanatın mekânlara yansıması


Picasso: Bien’in, SPA’ların duvar dekorasyonu için en fazla tercih edilen serilerinden ‘Picasso’, mavi ve vizon renk seçenekleri ile doğallığı yansıtıyor. 14,5x60 cm ebatlarında olan Picasso serisi ayrıca mutfak, banyo gibi iç mekânlar ile, teras ve bahçelerin yanı sıra yerde de kullanılabiliyor.


Dayanıklılığın simgesi


Stone Latte: Kaymazlık özelliği ile özellikle yer dekorasyonunda kullanılan ‘Stone Latte’, dijital baskı sistemiyle üretilen bir ürün serisi… 40x60 cm ebatlarında üretilen seri, dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Hem sade hem de şık tasarımı ile Stone Latte mimari çözümlerde de tercih edilen bir ürün olarak dikkat çekiyor.


Elhamra Sarayı Esintisi


Elhamra: Turkuazın çeşitli tonları ve beyaz renk seçenekleriyle...