03 / 05 / 2024

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.



Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi. 


Ankara'da 2006 yılından bu yana işletilen Limak Ambassadore Hotel bünyesinde açılan Limak Chiva SPA'nın tanıtım resepsiyonunda konuşan Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, "Yoğun iş temposu arasında rahatlamanın ve huzur bulmanın merkezi 'SPA' konsepti şehir otellerinin gözdesi olmayı sürdürüyor. Suyla gelen sağlık kervanına Limak International Hotels&Resorts bünyesindeki Limak Ambassadore Hotel de katıldı" diye konuştu. 


Limak Grubu'nun ilk şehir oteli Limak Ambassadore Hotel'deki SPA merkezinin kısa sürede Ankaralılar için çekim merkezi olacağını ifade eden Kavaloğlu, "Diğer tüm şehir otellerimizde olduğu gibi Limak Ambassadore Otel'de de iş seyahatlerine yönelik konaklamalarda, konuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi yoğun iş temposu ve stresten uzaklaşmaları için de özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. 


Limak, bu yatırımıyla halen, İstanbul'daki Limak Eurasia Luxury Otel ve Yalova'daki Limak Thermal Otellerine ek olarak üçüncü Chiva SPA merkezini Ankara'da faaliyete geçirmiş oldu. 

Resepsiyonda, turizm sektörüne ilişkin gelişmeleri de yanıtlayan Kaan Kavaloğlu, son dönemlerde Türkiye aleyhine bir algı yönetimi olduğuna dikkat çekti. 2017 yılında Avrupa'dan gelecek turist sayısında azalma beklemediğini ancak Rusya'dan gelecek turist sayısının 2014'ün altında kalmaya devam edeceğini vurgulayan Kavaloğlu, Rus turistlerin yerine bu yıl daha çok Ukrayna ve Ortadoğu'dan turist geldiğini, 2017 yılında bundan da azalma olmadan aynı seviyeyi korumayı ümit ettiklerini kaydetti. 

Limak Holding iştiraki Limak International Hotels&Resorts bünyesinde 7 otel bulunuyor. Ankara'da yaklaşık 10 yıldır faaliyetlerini sürdüren Limak Ambassadore Boutique Hotel dışında, Eurasia Luxury Hotel (İstanbul-Kavacık), Arcadia Hotel&Resort (Antalya-Belek), Limra Hotel&Resort (Antalya-Kemer), Atlantis Deluxe Hotel&Resort (Antalya-Belek), Lara Deluxe Hotel&Resort (Antalya-Lara), Yalova Termal Butik Otel (Yalova) olarak sıralanan otellerin yatak kapasitesi 5 bini aşmış durumda.


Dünya


Geri Dön