25 / 07 / 2024

Limak Chiva SPA

Limak Chiva SPA

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Setaç Koray Sungur, Yücel Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Limak, InfreMed ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak!

Limak, Infre Med ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak. LİMAK Yatırım ile Infra Med Infrastructure arasında, fonun projeye yüzde 25 oranında ortak olması konusunda anlaşma sağlandı.

Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel Kemer icradan satışa çıktı!

Kemer İcra Dairesi; Göynük Mahallesi'nde yer alan Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel'i 120 milyon 260 bin 650 TL'den satışa çıkarıyor. 580 odalı otelin ihalesi; 18 Aralık'ta...

Limak Kuveyt Uluslar arası Havalimanı'nın terminalinin inşaat ihalesini kazandı!

Yapılan açıklamada, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yeni terminal inşası için en düşük teklifi 1.39 milyar dinar ile Limak ve Kharafi National şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum verdi.

Limak, Kuveyt'in yeni terminali için 4.78 milyar dolarlık teklif verdi!

Uluslararası taahhüt sektöründe aldığı milyar dolarlık projelerle adından söz ettiren Limak Holding, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yapılacak yeni terminal inşaatı projesinde en düşük teklifi veren grupta yer aldı...

Grohe Spa F-digital Deluxe artık Bluetooth özelliğine sahip!

Artık Bluetooth teknolojisi ile donatılan GROHE SPA® F - digital Deluxe koleksiyonu, günümüzün modern banyolarında en son teknolojiye sahip duş ve spa deneyimini de sunuyor.

Limak Holding enerji sektörüne 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Satılık ya da işletmesi devredilen 25 spa ve hamam!

İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde satılık ya da işletmesi devredilen 25 spa ve hamam var. İzmir’de 250 bin TL Ve spa, İstanbul’da 350 bin TL’ve hamam sahibi olabilirsiniz…

Limak Chiva SPA Haberi

Limak Chiva SPA

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi. 


Ankara'da 2006 yılından bu yana işletilen Limak Ambassadore Hotel bünyesinde açılan Limak Chiva SPA'nın tanıtım resepsiyonunda konuşan Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, "Yoğun iş temposu arasında rahatlamanın ve huzur bulmanın merkezi 'SPA' konsepti şehir otellerinin gözdesi olmayı sürdürüyor. Suyla gelen sağlık kervanına Limak International Hotels&Resorts bünyesindeki Limak Ambassadore Hotel de katıldı" diye konuştu. 


Limak Grubu'nun ilk şehir oteli Limak Ambassadore Hotel'deki SPA merkezinin kısa sürede Ankaralılar için çekim merkezi olacağını ifade eden Kavaloğlu, "Diğer tüm şehir otellerimizde olduğu gibi Limak Ambassadore Otel'de de iş seyahatlerine yönelik konaklamalarda, konuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi yoğun iş temposu ve...