25 / 07 / 2024

Limak Ankara SPA merkezi

Limak Ankara SPA merkezi

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

Nihat Özdemir: Ankara YHT Garı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, toplamda 235 milyon dolara mal olan Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'nın (YHT) bugün itibarıyla yüzde 80'ini tamamladıklarını söyledi.

Kuveyt Türk'ten Limak'a kredi!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Limak İnşaat tarafından Ankara Beypazarı'nda kurulacak olan Kargı Hidroelektrik Enerji Santralinin (Kargı Hes) inşası için 89 milyon Euro proje finansmanı sağladı.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Ankara Score Fitness kapandı!

Ankara Dikmen Vadisi’nde büyükelçiler ve bürokratlar başta olmak üzere Ankara cemiyetinin tanınmış isimlerine fitness ve spa hizmeti veren Score Fitness ve Spa Ankara Şubesi kapatıldı.

Limak’a Polatlı için Çinli kredi!

Limak Çimento, Ankara’nın Polatlı ilçesinde kuracağı 1.8 milyon ton çimento üretim kapasiteli fabrikası için Çinli Sinoma International Engineering Co. ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Limak'tan Polatlı'ya çimento fabrikası!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Ozdemir, Ankara'nın Polatlı ilçesinde 155 milyon dolar yatırımla çimento fabrikası kuracaklarını belirtti.

Limak Çimento Ankara'ya fabrika kuracak!

Limak Çimento, Çinli Sinoma International’ın Türk ortağı Sintek’le, Ankara’da fabrika kurmak için düğmeye bastı. Polatlı’da kurulacak Limak Anka Çimento’da, günde 5 bin ton üretim yapılması planlanıyor.

Limak Çimento Grubu Ankara'ya çimento fabrikası kuruyor!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolarlık yatırımla Ankara’da kuracağı fabrika için Çinlilerle müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Votorantim Cimentos da, Sivas'a, bugüne kadar Amerika kıtası dışında yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştiriyor.

Limak ve Çinli ortağı Ankara'da 155 milyon dolara çimento fabrikası kuruyor!

Türkiye'ye yabancı yatırımcı ilgisi artarak sürüyor. Limak Ankara'da kuracağı yeni çimento yatırımı için Çinli Sinoma ile 155 milyon dolar tutarında anlaşma imzaladı.

Ankara’nın çimentosu Limak’tan!

Limak Çimento, Ankara’ya 155 milyon dolarlık çimento fabrikası kuruyor. 2017’de faaliyete geçecek tesiste, günde 5 bin ton üretim planlanıyor. Yeni proje için Çinli şirket Sinoma’yla işbirliğine gidildi

Limak Çimento yeni fabrikası için Sinoma ile anlaştı!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolar tutarında yatırımla Ankara’da kuracağı Limak Anka Entegre Çimento Fabrikası için, Çinli Sinoma ile Ankara’da gerçekleştirilen törende EPC müteahhitlik sözleşmesini imzaladı.

Limak Çimento Sinoma Ltd ile anlaşma imzaladı!

Limak Çimento Grubu, Ankara'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile sözleşme imzaladı. Ankara Polatlı'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Limak Ankara SPA merkezi Haberi

Limak Ankara SPA merkezi

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi. 


Ankara'da 2006 yılından bu yana işletilen Limak Ambassadore Hotel bünyesinde açılan Limak Chiva SPA'nın tanıtım resepsiyonunda konuşan Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, "Yoğun iş temposu arasında rahatlamanın ve huzur bulmanın merkezi 'SPA' konsepti şehir otellerinin gözdesi olmayı sürdürüyor. Suyla gelen sağlık kervanına Limak International Hotels&Resorts bünyesindeki Limak Ambassadore Hotel de katıldı" diye konuştu. 


Limak Grubu'nun ilk şehir oteli Limak Ambassadore Hotel'deki SPA merkezinin kısa sürede Ankaralılar için çekim merkezi olacağını ifade eden Kavaloğlu, "Diğer tüm şehir otellerimizde olduğu gibi Limak Ambassadore Otel'de de iş seyahatlerine yönelik konaklamalarda, konuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi yoğun iş temposu ve...