06 / 05 / 2024

Bien SPA

Bien SPA

Ruhsal ve bedensel arınma seanslarında yüzyıllardır kullanılan ‘SPA’lar, şimdi Bien’in seçkin ve birbirinden şık tasarımlarıyla şekilleniyor. Bien SPA’ lara özel tasarladığı ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor...

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

SO'U SPA iller bazında şubeleşecek!

Özellikle son 20 yılda hızlı adımlarla büyüyen Spa & Welness sektörü, iller bazında şubeleşecek.

Bien SPA Haberi

Bien SPA

Otel SPA’ları, otellerin klasik Türk hamamları ve SPA merkezleri tarafından tercih edilen Bien’in özel serileri arasında ‘Picasso’, ‘Stone Latte’ ve ‘Elhamra’ yer alıyor.


Sanatın mekânlara yansıması


Picasso: Bien’in, SPA’ların duvar dekorasyonu için en fazla tercih edilen serilerinden ‘Picasso’, mavi ve vizon renk seçenekleri ile doğallığı yansıtıyor. 14,5x60 cm ebatlarında olan Picasso serisi ayrıca mutfak, banyo gibi iç mekânlar ile, teras ve bahçelerin yanı sıra yerde de kullanılabiliyor.


Dayanıklılığın simgesi


Stone Latte: Kaymazlık özelliği ile özellikle yer dekorasyonunda kullanılan ‘Stone Latte’, dijital baskı sistemiyle üretilen bir ürün serisi… 40x60 cm ebatlarında üretilen seri, dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Hem sade hem de şık tasarımı ile Stone Latte mimari çözümlerde de tercih edilen bir ürün olarak dikkat çekiyor.


Elhamra Sarayı Esintisi


Elhamra: Turkuazın çeşitli tonları ve beyaz renk seçenekleriyle...