29 / 04 / 2024

Bien usta semineri ilki

Bien usta semineri ilki

Bien’in 2009’dan bu yana sektörde daha iyi hizmet verebilmek için düzenlediği “Usta Seminerleri”nin bu yıl ilki Manisa Salihli’de yapıldı.

Pakpen, Antakya'da bilgilendirme semineri gerçekleştirdi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

Hasan Tahsin Usta'dan kentsel dönüşüm uyarısı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mevlana Mahallesi Mahallesi sakinleriyle Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda biraraya geldi. Başkan Tahsin Usta, “Yerlerinizi satmayın, değerleniyor” diyerek vatandaşları uyardı.

Başkan Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, proje aşamasında çalışmaları süren kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için ilçe halkıyla bir araya geldi..

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşüm aileleri ile biraraya geldi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile birlikte katıldığı ‘Dönüşüm Devam Ediyor’ başlıklı programda ‘kentsel dönüşüm aileleri’ ile biraraya geldi.

Arsiyonder konut sitesi yönetimleri semineri 2 Mayıs'ta!

Arsiyonder (Apartman - Site – rezidans Yönetimleri Derneği) konut sitesi yönetimleri semineri etkinliği 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 13:00 ile 15:00 arası gerçekleşecek.

Hasan Tahsin Usta Dünya Kadastro Zirvesi’nde konuştu!

"Dünya Kadastro Zirvesi" tamamlandı. Zirve’nin son gününde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından bir sunum gerçekleştirilerek, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Seramik iki ödül birden aldı!

Bien Seramik'in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan 'Organic' banyo serisi tasarım dünyasındaki çok önemli iki ödülü birden aldı.

Hasan Tahsin Usta asfaltlama çalışmalarını denetledi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçenin eksikliklerinin giderilmesi için gerçekleştirilen çalışmaları bizzat yönetiyor. Başkan Usta, ilçe yollarının daha iyi bir duruma getirilmesi için asfaltlama çalışmalarını da yerinde denetledi.

Bien Organic serisinin lansmanını gerçekleştirdi!

Bien Seramik tasarım dünyasında son derece prestijli ‘’Red Dot Design Award” ve “A’Design Awards”ı ‘’Organic serisi’’ ile aldı. Bien, ‘’Organic’’ serisinin lansmanını 15 Nisan Çarşamba akşamı The Seed’de gerçekleştirdi.

ERA Türkiye'nin Bursa kentsel dönüşüm semineri 21 Nisan'da!

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Erhan Usta: İnşaata dayalı bir ekonomi var!

Erhan Usta, “Reform sürecini devam ettirmemiz lazım. Sıkı maliye politikası 2008’den sonra da sürdü. Ancak inşaata dayalı bir ekonomik sistem geldi. Şu anda Türkiye’nin en büyük imalatçıları arsa alıyor. Büyük firmalar da küçük üretici de öyle. " dedi.

Denizli'de Güvenli İskele Semineri düzenlenecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi" semineri, Denizli’de düzenlenecek.

Bien usta semineri ilki Haberi

Bien usta semineri ilki

2009’dan bu yana Türkiye’nin birçok şehrinde ustalarla buluşan Bien, ustalara sektördeki yenilikler ve gelişmelerle ilgili eğitimler veriyor. Usta seminerlerine çok önem veren marka bu eğitimler sayesinde iş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.


Seramik sektörünün önemli firmalarından biri olan Bien 2009 yılında başlattığı ve artık gelenekselleştirdiği usta seminerlerini ilkini bu yıl Manisa Salihli’de düzenledi. Bien, 2009’dan bu yana toplam 8.000 kişiye usta eğitimi verdi. Şimdiye kadar 40 şehirde 72 seminer gerçekleştirdi.


2 Nisan 2015 tarihinde Manisa Salihli’de başlayan usta seminerleri 2015 yılı sonuna kadar toplam 21 şehirde gerçekleşecek.2 Nisan 2015 Salihli Lidya Oteli’nde düzenlenen seminere 100 kişi katıldı. 3 Nisan 2015 İzmir Anemon Fuar Otel’de yapılan seminere 150 kişi katıldı.


Bu seminerler sayesinde müşteri şikayetlerinin azaldığını belirten eğitmenler ‘’Düzenlenen seminerlerde ustalara fabrikalar,...