20 / 05 / 2024

Big Green Egg Grill

Big Green Egg Grill

Başkentin markaları arasında yer alan Trilye Restoran, renkli bir açılış töreniyle Kuleli Sokak'taki yeni yerinde hizmete girdi.

Green Village Şile'de 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla dubleks daireler!

Şile'de yer alan Green Village projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 219 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler teras ve bahçeli dublekslerden oluşuyor

Green Valley Emlak, Türkiye'deki yatırımlarını 575 milyon TL'ye yükseltti!

Green Valley Emlak Türkiye' de yatırımlarını büyütme kararı aldı. Böylece daha önce 60 milyon dolar olarak açıklanan yatırım tutarı da 575 milyon TL' ye yükseltildi...

Emre Çamlıbel: Green Retrofitting, binalarda yüzde 20 enerji tasarrufu sağlıyor!

Emre Çamlıbe Türkçe'ye 'Yeşil Tadilat' olarak çevrilebilecek 'Green Retrofitting' şehir merkezlerinin günlük şehir yaşamını aksatmadan yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor ve şehre değer katan tarihi dokuyu koruyor.

Green Village Evleri'nde fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor!

Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Green Village Evleri projesinde fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Green Village Evleri projesi 7 bin 414 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Green Village'de daireler 219 bin TL'den başlıyor! Teslimler Mayıs 2016'da!

Green Village daireleri 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dubleks şeklinde tasarlandı.Green Village kapsamında fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.Projenin teslimleri Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Green Village projesinde Mayıs 2016'da teslim! 219 bin TL'ye!

Green Village projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Proje kapsamında yer alan daireler 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dublekslerden oluşuyor

Şile Green Village projesinde 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şile Green Village projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler 4+1 teras ve bahçeli dubleks olarak müşterilerin seçeneklerine sunuluyor

Green Village projesinde 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Green Village projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 219 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Karadeniz manzarasına sahip konumlandırılan Green Village projesi kapsamında teslimler Mayıs 2016'da yapılacak

Green Village Şile'de 4+1'ler 240 bin TL! 36 ay taksit!

Daireleri Karadeniz manzarasına sahip Green Village Şile projesi Kale İnşaat imzası taşıyor.Projede 4+1 daireler 240 bin TL ile 260 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Green Village Şile'de lansmana özel yüzde 14 indirim! Yeni proje!

Green Village Şile'de 4+1 daireler 240 bin TL ile 260 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Kale İnşaat imzasını taşıyan Green Village Şile projesinde daireler Karadeniz manzarasına sahip...

Green Power Solutions Endüstriyel Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Power Solutions Endüstriyel Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Güncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal Vizyon A-2 Blok'ta kuruldu.

Big Watan Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Watan Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Baylouni, Khaled Yousry Abdelhamid Zaki tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Form Green Office diplomasını aldı!

1965 yılından beri İklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren Form Şirketler Grubu, Türkiye’de sektörünün ilk “Green Office ( Yeşil Ofis )“ diploması alan firması oldu.

Big Green Egg Grill Haberi

Big Green Egg Grill

Başkentte 17 yıldır Gaziosmanpaşa Hafta Sokak adresinde gerek balık gerek restorancılık konusunda ezberleri bozan, doğanın sunduğu en kaliteli deniz ürünlerini geniş bir konseptte konuklarıyla buluşturan Trilye Restoran, 28 Aralık'tan itibaren yeni yerinde Trilye severlerin karşısına çıkıyor. 


YENİ EV, YENİ HEYECAN 

Kuleli Sokak'taki yeni evinde "Lobster", "Oyster", "Jaguar Lounge" adlı üç adet VIP salon ile maç yayınları; en sağlıklı protein olan balıkla beslenen çocuklar için özel oyun alanı; tarladan mutfağa anlayışıyla günlük sebze ve meyvelerin yetiştirileceği sera; ısıtma sistemiyle sigara içilebilen ayrı alan; pişirme devrimlerini yaratan Big Green Egg Grill'den çıkan eşsiz ürünler, yaşayan yosun duvar ve geniş bir otopark ile Trilye Restoran beklentilerin ötesine geçiyor. 


YENİ YILDA İSTANBUL BEBEK'E ŞUBE

"Sağlık için balık ye, balık için Trilye" sloganı ile lezzet ve sağlığı, en...