07 / 05 / 2024

Big Yellow Taxı Benzin Cafe izmir açılış

Big Yellow Taxı Benzin Cafe izmir açılış

Big Yellow Taxı Benzin Cafe, 45. şubesini İzmir'de ilk kez Balçova Palmiye AVM yanında açarak. Benzin Cafe, açılış gecesinde Ozan Çolakoğlu'nu ağırlayacak. Ayrıca sürpriz ikramlar, dansçılar ve müzik grupları da geceye renk katacak.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Big Country'de yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajı! 

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajıyla satışlar devam ediyor.  Peki Big Country'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kargo devi iflas etti! Binlerce çalışan işsiz kaldı

Bir dönemler sektöre yön veren köklü kargo firması Yellow, iflas etti. 30 bin çalışan iflas haberinin kesinleşmesiyle işsiz kaldı. İşte tüm detaylar...

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Big Country satışta! Teslimler Aralık 2024'te başlıyor

Akyapı imzalı Büyükçekmece'de 225 bin 90 metrekarelik arsa üzerine kurulan Big Country projesinde satış baladı. İnşaat çalışmaları devam eden proje Aralık 2024'te teslim edilecek.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Big Country 11 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Büyükçekmece’de yükselecek olan Big Country Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 126 adet villadan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, Big Country Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Big Country fiyat listesi Ekim 2022! 

Akyapı imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Big Country projesinde toplam 126 adet villa bulunuyor. Peki Big Country projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte Big Country fiyat listesi Ekim 2022!

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Akyapı imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Big Country projesi, lansman fiyatlarıyla ön satışa sunuldu. Peki Big Country projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Big Country projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Togg’un ortağı yeni elektrikli ticari modelini tanıttı!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg)’un  ortaklarından biri olan Anadolu Grubu'nun otomotiv markası olan AOS tarafından geliştirilen ve özellikleri itibariyle ticari sınıfı hedef alan BIG.e tanıtıldı.

Big Yellow Taxı Benzin Cafe izmir açılış Haberi

Big Yellow Taxı Benzin Cafe izmir açılış



Bugün muhteşem bir partiyle İzmirlilere 'merhaba' diyecek olan Benzin Cafe, açılış gecesinde Ozan Çolakoğlu'nu ağırlayacak. Ayrıca sürpriz ikramlar, dansçılar ve müzik grupları da geceye renk katacak.

Big Yellow Taxı Benzin Cafe, 45. şubesini İzmir'de ilk kez Balçova Palmiye AVM yanında açarak, diğer şubelerdeki lezzetlerin tamamını burada da sunacak. Fark yaratan dekorasyonu ile nostaljik arabalardan hazırlanan masalarda dünya mutfağının en lezzetli yemeklerini yiyebilecek, nargilenizi içebilecek, sıcak-soğuk kahvelerin tadını çıkarıp aynı zamanda da maç keyfi yapabileceksiniz.


Yeni...