21 / 05 / 2024

Biga İÇDAŞ Rüzgar Enerji Santrali

Biga İÇDAŞ Rüzgar Enerji Santrali

Çanakkale Biga'da inşa edilecek olan İÇDAŞ Rüzgâr Enerji Santral Projesi için hazırlanan imar planları 9 Eylül 2014 tarihinde askıya çıktı. İmar planları 9 Ekim'de askıdan inecek.

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Zam rüzgarı kaldığı yerden esiyor!

Zam rüzgarı esmeye devam ediyor. 15 Mayıs tarihinden itibaren temel gıda ve temel temizlik malzemelerinde fiyat artışlarına rastlanıldı. İşte detaylar!

Borsada 'muazzem volatilite!'! Yoksa rüzgar tersine mi dönüyor?

Uzunca süredir sürekli yukarı yönlü seyreden Borsa İstanbul'da bugün yaşanan sert dalgalanmalar ve BIST 100 endeksinin günü, yüzde 1,64 değer kaybederek kapaması, ‘borsada rüzgar tersine mi döndü?’ sorusunu akıllara getirdi.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Özkuruşlar’da indirim rüzgarı esiyor! Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende market Özkuruşlar’da, indirim rüzgarı esiyor. Birçok üründe fiyatlar yarıya indi. Sizde acele edin ve bu fırsatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlardan market alışverişi yapmak isteyenler, en yakın Özkuruşlar markete koşun. İşte Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi….

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün rüzgar az da olsa tersine döndü. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın!

A101'de hafta sonu indirim rüzgarı esiyor! Temel gıda ürünlerinin fiyatları dip yaptı! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101'de indirim rüzgarı esmeye devam ediyor. 14-20 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlanan A101'de seçili pek çok ürün indirime girdi. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Vahdet Demirok tarafından kuruldu.

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Çanakkale Biga yatırımcıları cezbediyor!

Çanakkale Biga'da yatırımlar hız kesmiyor. Türkiye’nin uçak gemisinin de ilçede inşa edilecek olması yatırımcıların ilgisini Biga’ya çekti...

Biga İÇDAŞ Rüzgar Enerji Santrali Haberi

Biga İÇDAŞ Rüzgar Enerji Santrali


Çanakkale Biga ilçesinde İÇDAŞ Rüzgâr Enerji Santral Projesi yapılmak üzere hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Plan ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan notu değişiklikleri bakanlık tarafından 2 Nisan 2014 tarihinde onaylandı.


Çanakkale Biga İÇDAŞ Rüzgâr Enerji Santral Projesi imar planı 9 Eylül 2014 tarihinde askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan İÇDAŞ Rüzgâr Enerji Santral Projesi imar planı değişikliği 9 Ekim'de askıdan inecek.


Gülcihan YELKENCİ /...