05 / 05 / 2024

BigChefs

BigChefs

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

BigChefs 15 yeni şube açmayı planlıyor!

Halen 61 şubesi bulunan BigChefs, bu yıl 15 yeni şube daha açmaya hazırlanıyor. Şirket ayrıca dijitalleşmeye de yatırım yapıyor. Kısa bir süre önce Vadi İstanbul restoranında dijital menüye geçen şirket, 2020'de bunu tüm Türkiye'deki şubelerine yaymayı planlıyor...

İncek Loft BigChefs açılıyor!

İncek Loft BigChefs, Öykü Serter’in DJ performansı ile açılıyor. Açılış, 4 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek...

D.ream'ın 8. restoranı açılıyor!

İstanbul Etiler'deki Nispetiye Caddesi’nde Doğuş Grubu’na ait D.ream markalarının sayısı artıyor. Bu cadde üzerinde 7 restoranı ile hizmet veren D.ream, son olarak Bigchefs’in yerine de yeni bir marka getirmeye hazırlanıyor.

BigChefs'in 26. şubesi Bodrum Marina Vista Otel'de açıldı!

Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı. Restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz'' dedi.

Ons İncek Residence 15 Haziran etkinliği!

OPİS Şirketler Grubu Bünyesinde bulunan ONS İnşaat’ın yeni projesi ONS İNCEK RESIDENCE, Ankara’nın yeni gözdesi İncek’te yükseliyor. ONS İNCEK RESIDENCE, BigChefs’in sürpriz lezzetleri 15 Haziran 2014'te katılımcıları bekliyor...

BigChefs Haberi

BigChefs

Restoran zinciri BigChefs'in 26'ıncı şubesi Bodrum'da açıldı.  Marina Vista Otel'in bünyesinde hizmete giren restoranın kurucu ortağı Gamze Cizrell, ''Otelle iyi bir işbirliği içindeyiz. Burada hizmet vermekten dolayı çok mutluyuz'' dedi. Cizreli işletmeci Şefik Öztek'in de aynı otelde ''Bu Teras'' adlı bir mekan açacağını söyledi.


Hürriyet...