19 / 05 / 2024

BİGMEV turizmi

BİGMEV turizmi

Türk turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Bosna Hersek, sahip olduğu doğal güzellik ve tarihi özellikleri ile 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de Türk turistlere keyifli ve farklı bir tatil vaad ediyor...

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Yabancılara konut satışında sağlık turizmi önemli bir kanal!

JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, sağlık turizmi için gelen yabancılara konut satışının büyük bir avantaj olduğunu belirtti...

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doktorb Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Bursa'da yatırıma 1 milyar 195 milyon TL'lik bütçe ayrılacak!

SABAH’ı ziyaret eden Başkan Altepe 2017 yatırımlarını anlattı. 1 milyar 195 milyon TL’lik bütçe yatırıma ayrılacak. Aslan payı ulaşıma harcanacak. İznik İnanç Turizmi'nin merkezi olacak, Uludağ sadece kışın değil 12 ay turist çekecek. Yunuseli Havaalanı yıllar sonra yeniden ulaşıma açılacak.

Hilton Dalaman'dan Muğla'ya kongre merkezi!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Ödemiş Gölcük Rekreasyon Alanı'nın ilk etabı tamamlanıyor!

Bölge turizmi açısından önemli bir değer olan Gölcük’teki rekreasyon çalışmalarının birinci etabı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Gölcük yeni görünümüyle Ödemişlilerin cazibe merkezi olacak.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Batı Antalya Havalimanı bölgenin turizm ve ticaretini arttıracak!

Atay Uslu, Batı Akdeniz'de yapılması planlanan havalimanı ile ilgili bölge halkının nabzını tuttu. Milletvekili Uslu, "Havaalanın faaliyete geçmesi ile birlikte bölgenin turizmi ve ticareti de büyük ölçüde hareketlenecek.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

BİGMEV turizmi Haberi

BİGMEV turizmi

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV) bayramı Bosna Hersek’te geçirmeyi düşünenlere öneriler derledi..

Tarihi ve doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekleyen hazine durumundaki Bosna-Hersek 9 günlük bayram tatilinde de Türk turistlere birçok seçeneği bir arada sunuyor. Zenginliği birçok seçeneği bir arada bulabileceğiniz Avrupa’nın ortasındaki Osmanlı diyarı Bosna Hersek, tüm bu güzelliklerinin yanında öteden beri devam ettirdikleri Türk gelenekleriyle de eskiden kalma bir bayram sevinci yaşatıyor. 

Bosna Hersek’e vizesiz giriş yapabilen Türk turistler, Balkanlar’da Osmanlı'ya ait izler taşıyan cami, köprü, han, hamam, kütüphane ve medrese gibi yüzlerce eserin bulunduğu Bosna-Hersek’te, bu tarihi zenginlik ile birlikte "cennet" gibi doğal güzellikleri de görme şansına sahip oluyorlar.

Doğu ile Batının bir sentezi olan Bosna Hersek’te, turistler kültür ve inanç turizminden, orman ve nehir kenarlarında her türlü...