17 / 05 / 2024

BİGMEV ulaşım

BİGMEV ulaşım

Türk turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Bosna Hersek, sahip olduğu doğal güzellik ve tarihi özellikleri ile 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de Türk turistlere keyifli ve farklı bir tatil vaad ediyor...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Bayraklı-Salhane bölgesinde ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor!

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım!

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım bilgilerine göre proje, Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra, apart otel, ticaret alanı ve marina yer alacak.

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ulaşım!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi Büyükçekmece’de 22 bin 870 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toplam 187 villa ve 16 mağazanın yer aldığı proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ulaşım!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı na 21 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede toplam 187 adet villa bulunuyor.

Karaağaç'a askeri araçlarla ulaşım!

Edirne'deki Tunca ve Meriç nehirlerinin taşması sonucu yolu kapanan Karaağaç bölgesine ulaşım sağlanmaya başladı. 3 gündür evlerine gidemeyen ve otellerde kalan vatandaşlar, askeri araçlarla taşınıyor.

BİGMEV ulaşım Haberi

BİGMEV ulaşım

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV) bayramı Bosna Hersek’te geçirmeyi düşünenlere öneriler derledi..

Tarihi ve doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekleyen hazine durumundaki Bosna-Hersek 9 günlük bayram tatilinde de Türk turistlere birçok seçeneği bir arada sunuyor. Zenginliği birçok seçeneği bir arada bulabileceğiniz Avrupa’nın ortasındaki Osmanlı diyarı Bosna Hersek, tüm bu güzelliklerinin yanında öteden beri devam ettirdikleri Türk gelenekleriyle de eskiden kalma bir bayram sevinci yaşatıyor. 

Bosna Hersek’e vizesiz giriş yapabilen Türk turistler, Balkanlar’da Osmanlı'ya ait izler taşıyan cami, köprü, han, hamam, kütüphane ve medrese gibi yüzlerce eserin bulunduğu Bosna-Hersek’te, bu tarihi zenginlik ile birlikte "cennet" gibi doğal güzellikleri de görme şansına sahip oluyorlar.

Doğu ile Batının bir sentezi olan Bosna Hersek’te, turistler kültür ve inanç turizminden, orman ve nehir kenarlarında her türlü...