12 / 05 / 2024

Bılal Khulukı

Bılal Khulukı

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu.

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Lal Pırlanta'da büyük kampanya! Beştaş yüzüklerde net yüzde 60 indirim! Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Lal pırlanta beştaş yüzük fiyatlarında büyük kampanya başlattı. Net yüzde 60 indirim fırsatı ile beştaş yüzük sahibi olabilirsiniz. Peki pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya tarihi dokunuş!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Arasta’daki eski Yağ Hali olarak bilinen alanı yeni yüzüyle Muğlalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Muğlalı hayırsever işadamı arazisini emniyete bağışladı!

Muğlalı hayırsever işadamı Yunus Büyükkuşoğlu, arazisini lojman inşa edilmesi için emniyete bağışladı. Büyükkuşoğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya arasında protokol imzalandı.

Sky Line İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Line İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile MHD Bılal Koukeh, MHD Mazen Koukeh ve MHD Alla Koukeh ortaklığında kuruldu.

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Khaled Sekh Mohamad, Ammar Bılal ve İsmail Bılal ortaklığında 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

Yığma tuğlalı binalar depreme daha dayanıklı!

Yığma tuğlalı binaları kurallarına uygun yaptığınız zaman bütün duvarlar taşıyıcı sistem olarak vazife görüyor. Dolayısıyla binanın depreme karşı dayanımı daha da artmış oluyor.

Bılal Khulukı Haberi

Bılal Khulukı

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu. 


Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,...