24 / 07 / 2024

Bilal Polat

Bilal Polat

Bilpo İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Polat, Elvan Polat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Kasım'da Sarıyer, Pınar Mahallesi'nde kuruldu.

Bilpo İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilpo İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Polat, Elvan Polat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Kasım'da Sarıyer, Pınar Mahallesi'nde kuruldu.

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

Keçiören Zeki Polat Parkı'ndaki halı saha 3 yıllığına kiraya verilecek!

Keçiören Belediyesi; Sancaktepe Mahallesi'nde Zeki Polat Parkı içerisinde bulunan halı sahayı 3 yıllığına kiraya veriyor. Halı sahanın ihalesi, 9 Ekim 2014 tarihinde saat 15.50'de yapılacak.

Birol Polat: Emlakçı seçiminizi iyi yapın!

Özellikle gayrimenkulün değerini hiçbir zaman düşmeyeceğinin altını çizen Estate Station Ceo'su Birol Polat, ''Ülkemizde toplam yatırımların yüzde 60'ını gayrimenkul yatırımları oluşturmaktadır. Emlakçılarda emlak belgesine dikkat edilmelidir.

Polat Yol Yapı sektöre hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi ve 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Bilal Uludağ TOKİ Konutları kilit parke çalışmasını inceledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Osmangazi Mahallesinde belediyenin kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Uludağ Sarıcam halkının mutlu ve huzurlu olması için çalıştıklarını dile getirdi...

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi...

Eston Şehir'i Polat Yapı aldı!

Polat Yol Yapı, toplam 1 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak İstanbul Eston Şehir’i satın aldı. Proje, şirketin ilk gayrimenkul geliştirme işi.

Eston Şehir'i Polat Yol Yapı bitirecek!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Polat Yol Yapı Eston Şehir’le gayrimenkule hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Birol Polat: Emlakçılığın kurallarını yeniden yazıyoruz!

Emlak sektöründe ulusal en iyi ve büyük franchising firması olmak amacıyla yola çıkan Polat, uluslararası sektör standartlarını, yeni teknolojik inovasyonlarla birleştirerek, Türk Emlakçısının birikimi ile harmanlamış yepyeni bir emlak platformu oluşturma

Polat Yol Yapı Eston Şehir basın toplantısı 8 Eylül'de!

Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat’ın ev sahipliğinde düzenlenecek ve Eston Şehir projesine ait genel bilgilerin paylaşılacağı basın toplantısı 8 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Bilal Doğan: Konak'ta çöpler sağlıklı toplanmıyor!

Başkan Pekdaş'ın AK Partili Bilal Doğan'ı eleştirip söz hakkı vermeden oturumu kapatması tepki çekti. Doğan, "Belediyenin temel görevinin dahi burada sağlıklı yapılmadığını görüyoruz" dedi.

Bilal Polat Haberi

Bilal Polat
Bilpo İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Polat, Elvan Polat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Bilpo İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İNŞAAT VE TAAHHÜT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...