22 / 07 / 2024

Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi

Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

İzmir'de kentsel dönüşüm müjdesi: 0,69 faizle, 180 ay vadeli kredi verilecek! 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir için 'İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler' projesi çerçevesinde kentsel dönüşüm için  0,69 faizle, 180 ay vadeli kredi verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de kentsel dönüşüm düğümü! Örnekköy'deki dönüşümde sular durulmuyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değinerek, yaşanan mağduriyetler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Saygın Trend Palmiye nerede? Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023!

Saygın Trend Palmiye nerede sorusunun yanıtı ve Saygın Trend Palmiye fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Saygın Trend Palmiye'de 94 konut bulunuyor.

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Eski Gelirler Genel Müdürü Saygılıoğlu, 2 bin liraya kadar olan icralık fatura borçlarının ilgili şirketlerin vergilerinden düşülmesi, kredi yurtlar kurumu borçlarının faizlerinin silinmesi gibi düzenlenmelerin öncül bonuslar olduğunu asıl büyük balıkların sonraki torbalarda olacağını söyledi.

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Bilal Gül, Mohammet Mesut Kabiri ve Muhammet Zilgey ortaklığında kuruldu.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

Değerli konut vergisinde sürpriz artış yaşanabilir!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Nevzat Saygılıoğlu bugünkü köşe yazısında değerli konut vergisinde artışı kaleme aldı. 

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Konut kredileri tutarı 2020 sonunda 287.1 milyar TL'ye yükseldi!

Dünya gazetesi köşe yazarı Nevzat Saygılıoğlu bugünkü yazısında konut kredisini kullanımını kaleme aldı. İşte Saygılıoğlu'nun "Vatandaş niye borçlanıyor, niye borcu artıyor" başlıklı o yazısı...

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek için Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon TL'ye çıkarıldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek amacıyla Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon liraya çıkarıldı.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi Haberi

Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışında konuştu.

Yenişafak'ta ter aşan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamaları yaptı;

Şehrimize yakışan bir eser oldu. Bir hadiste, "Kim Allah'ın rızasını talep ederek bir mescit inşa ederse, Allah'ın da ona Cennet'te bir ev inşa edeceği" müjdeleniyor.

Bizim inancımızda cami kullanılan ve iş bitince terk edilen mekan hiçbir zaman olmamıştır. Cami ibadethane olduğu kadar muhabbetin, dayanışmanın yeridir. Cami, öğrenmenin ve öğretmenin, istişarenin mekanıdır.

Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir. Çocuk sesleriyle güzelleşmeyen, gençlerin heyecanıyla dolmayan camiler mahzun kalmaya mahkumdur. Üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere bu bölgede yaşayan bütün kardeşlerimizin Bilal Saygılı Camii'ni öksüz ve yetim bırakmayacağına inanıyorum.

Asırlardır canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet...