02 / 05 / 2024

Bilal Uludağ özgeçmiş

Bilal Uludağ özgeçmiş

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ kimdir? Bilal Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bilal Uludağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Bilal Uludağ..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Sarıçam'da yeni imar yolları açılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Adana Sarıçam'da 2 katlı evlere ruhsat izni çıktı!

Adana'da merkez ilçesi Sarıçam'da Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İncirlik Üssü çevresindeki mahallelerde, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' adı verilen yükseklikle ilgili engele takılan binalara ruhsat izni çıktığını söyledi.

Bilal Uludağ özgeçmiş Haberi

Bilal Uludağ özgeçmiş

Bilal Uludağ kimdir?

Bilal Uludağ, 1970 yılında İmamoğlu Sayca Köyünde doğdu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1999 yılında kendi isteği ile çalıştığı hukuk bürosundan ayrılarak Uludağ Hukuk Bürosunu kurdu.


MHP Sofulu Beldesi Yönetim Kurulu Üyesi (2005 - 2008) olarak başladığı siyasal yaşamını daha sonra; MHP Sarıçam İlçesi Kurucu Üyesi (2008 - 2009), MHP Sarıçam İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi ve 2'nci Başkanı (2009 - 2012), MHP Sarıçam İlçesi 2'nci Başkanı (2012 - 2013) olarak sürdürdü.


Türkiye Bilişim Derneği (TBD), INTA (International Trademark Association), İş ve İnsan Kaynakları Enstitüsü Derneği, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Derneği, Çukurova Hukukçular Derneği Üyesi olan Av. Bilal Uludağ, ulusal ve uluslararası olan bu kuruluşların çalışmalarına da düzenli olarak katkıda bulunuyor.


Bilal Uludağ, evli ve iki çocuk babasıdır.


Adana Sarıçam Belediye Başkanı...