03 / 05 / 2024

bilecik bursayolu

bilecik bursayolu

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi, Türkiye ve Bilecik için büyük önem taşıyor. Yenişehir-Bilecik bağlantı yolu ile kente ulaşım kolaylaşacak ve kent önemli bir cazibe merkezi olacak.

Bilecik'teki Pelitözü Gölpark yenileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Bilecik İl Özel İdaresi’nden Bilecik Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla daha da güzel hale getiriliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük kura 2015!

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Projede 352,18 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuru!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Başvuru süresi bugün sona eren projede daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sunan TOKİ Bilecik Bozüyük'te 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi ne zaman?

2015 TOKİ Bilecik Bozüyük kura başvuruları!

Toplam 724 konutun satışa sunulduğu 2015 TOKİ Bilecik Bozüyük kura başvuruları devam ediyor. Aylık taksitlerin 650,08 TL'den başladığı projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru belgeleri!

Daire fiyatları 104 bin 14 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri başvuruları devam ediyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru belgeleri...

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları devam ediyor. Konut teslimlerinin sözleşme imzalama tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşeceği projede 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru bedeli!

Aylık 352,18 TL taksitlerle ödeme yapılabilen TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru bedeli ne kadar?

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru günü!

Başvuru süreci devam eden TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. Peki alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru günü ne zaman?

Bilecik Bozüyük alt gelir grubu TOKİ başvuru!

Bilecik Bozüyük alt gelir grubu TOKİ başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın son!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın son. Toplamda 724 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

bilecik bursayolu Haberi

bilecik bursayolu

Bilecik gerek hızlı tren gerek karayolu ulaşımındaki yeni yatırımlarla başta İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi büyük şehirler olmak üzere yurdun birçok noktasına ulaşım süresinin kısalmasıyla, ekonomik gelişmesine ivme katacak. Ayrıca yapımı tamamlanacak olan Yenişehir-Bilecik bağlantı yolu ile Bilecik, Bursa'ya çok daha yakın mesafede bir il konumuna gelecek. Söz konusu şehirlere ulaşımı ortalama bir ila bir buçuk saat olacak Bilecik, böylece daha ulaşılabilir bir şehir haline gelecek ve yatırımları canlandıracak. 


Bilecik'te son beş yılda gerçekleştirilen ulaşım alanındaki yatırımlar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Bilecik'te bulunan Birinci OSB ve İkinci OSB'de yer bulamayan veya ulaşım problemlerinden dolayı çevre illere yatırım gerçekleştiren sanayicileri bölgeye çekmek adına Üçüncü OSB kuruluyor. Ayrıca Bursa ve Eskişehir'den Bilecik'e yatırımcı çekmek için de Üçüncü OSB büyük önem...