03 / 05 / 2024

bilecik ekonomisi

bilecik ekonomisi

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi, Türkiye ve Bilecik için büyük önem taşıyor. Yenişehir-Bilecik bağlantı yolu ile kente ulaşım kolaylaşacak ve kent önemli bir cazibe merkezi olacak.

Türkiye ekonomisi inşaattan besleniyor!

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, katıldığı bir televizyon programında Türkiye ekonomisi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu kura başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu kura başvuruları bugün başladı. Yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade yapılan projede 8 bin 644 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları!

Kurası 26 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru bedeli ne kadar?

Başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru bedeli ne kadar?

Bilecik Bozüyük TOKİ son başvuru günü!

Bilecik Bozüyük TOKİ son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Konut teslimlerinin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 155 adet konut kurayla satılıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları bugün başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları bugün başladı. Kura çekimi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

Bilecik atıksu arıtma tesisi törenle açıldı!

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete girdi.

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü!

Bilecik Bozüyük TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Konut fiyatlarının 72 bin 36 TL'den başladığı projede 74,76 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman?

Kura çekilişi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bilecik Bozüyük'te daire fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman?

Bilecik Bozüyük TOKİ ödeme planı!

Bilecik Bozüyük TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuru işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 3+1 daireler kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru 2015!

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihi!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihi 13 Nisan - 15 Mayıs 2015 olarak belirlendi. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen projede aylık taksitler 650,08 TL'den başlıyor.

bilecik ekonomisi Haberi

bilecik ekonomisi

Bilecik gerek hızlı tren gerek karayolu ulaşımındaki yeni yatırımlarla başta İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi büyük şehirler olmak üzere yurdun birçok noktasına ulaşım süresinin kısalmasıyla, ekonomik gelişmesine ivme katacak. Ayrıca yapımı tamamlanacak olan Yenişehir-Bilecik bağlantı yolu ile Bilecik, Bursa'ya çok daha yakın mesafede bir il konumuna gelecek. Söz konusu şehirlere ulaşımı ortalama bir ila bir buçuk saat olacak Bilecik, böylece daha ulaşılabilir bir şehir haline gelecek ve yatırımları canlandıracak. 


Bilecik'te son beş yılda gerçekleştirilen ulaşım alanındaki yatırımlar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Bilecik'te bulunan Birinci OSB ve İkinci OSB'de yer bulamayan veya ulaşım problemlerinden dolayı çevre illere yatırım gerçekleştiren sanayicileri bölgeye çekmek adına Üçüncü OSB kuruluyor. Ayrıca Bursa ve Eskişehir'den Bilecik'e yatırımcı çekmek için de Üçüncü OSB büyük önem...