12 / 05 / 2024

Bilecik gölet çevresi iş yeri yıkımı

Bilecik gölet çevresi iş yeri yıkımı

Bilecik Valiliği, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında yer alan iş yerinin yıkılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Bilecik'te gölet çevresindeki iş yeri yıkıldı!

Bilecik'te, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında bulunan iş yeri yıkıldı.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Kahramanmaraş Elbistan'da gölet yapılması talebi TBMM'de!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gölet yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilecik Gölpazarı Gıda İhtisas OSB'nin tarım arazilerine etkisi!

Bilecik ilinde yapılması planlanan Gölpazarı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin tarım arazilerine etkisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tüzün, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020!

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 ve TOKİ Gölpazarı kura sonucu listesi...

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Gölpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Bilecik Valiliğinden gölet çevresindeki iş yerinin yıkımı ile ilgili açıklama!

Bilecik Valiliği, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında yer alan iş yerinin yıkılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Bilecik gölet çevresi iş yeri yıkımı Haberi

Bilecik gölet çevresi iş yeri yıkımı

Bilecik Valiliği, Pelitözü Göleti çevresinde yer alan mesire alanındaki iş yerinin yıkılmasıyla alakalı açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan yazılı açıklamada, söz konusu iş yerinin, İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında 2015 yılında Belediyeye piknik ve mesire yeri amaçlı kullanılmak üzere tahsis edildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, iş yeriyle alakalı İl Özel İdaresinden izin alınmadan yapılaşma yapılmayacağı ve piknik ve mesire yeri dışında kullanılamayacağı hususuyla ilgili tahsis protokolünün yapıldığı belirtildi.

Ormanda yer alan yel değirmeninin Bilecik Belediyesince yüzen ada işletmesinden ayrı ihale edildiği ve yüklenici tarafından mevcut yel değirmeninin eklentilerle genişletilerek çelik ve beton malzeme kullanılmak suretiyle kalıcı hale getirildiği bildirilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü, İl Özel İdaresince yapılan ahşap yapıda inşaat ve...