05 / 05 / 2024

Bilecik istiklal mahallesi satılık arsa 

Bilecik istiklal mahallesi satılık arsa 

Bilecik Belediyesi tarafından 89 Ada 12-13 parsel sayılı gayrimenkulün arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale ediliyor..

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Beyoğlu İstiklal Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, İstiklal Mahallesi, 1644 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye İstiklal Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, İstiklal Mahallesi, 1791 ada, 16 ve 19 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Bilecik Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bilecik Milli Emlak Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Selöz Köyü ve İstiklal Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 9 milyon 747 bin TL'ye satıyor... 

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik'te inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Bilecik’te inşattan düşen işçi ağır yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi ağır yaralandı...

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Bilecik 177 konut ihalesi yarın!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bilecik'e 177 yeni konut müjdesi!

Bilecik İli Gölpazarı İlçesi Reşadiye Mahallesi 177 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bilecik'te inşaattan düşen işçi yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki inşaattan düşen işçi yaralandı...

Bilecik'te 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arazisi!

Bilecik İcra Dairesi Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçe, Cumhuriyet Mahallesi 711 ada, 5 parselde yer alan fabrika binası ve arazisini 9 milyon 485 bin TL'ye icradan satıyor...

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bilecik istiklal mahallesi satılık arsa  Haberi

Bilecik istiklal mahallesi satılık arsa 

Bilecik Belediyesi 89 Ada 12-13 parsel sayılı gayrimenkulün arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale edecek. Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait, İstiklal Mahallesi, 89 Ada, 13 Parsel’de projesi İdare tarafından yaptırılmış Meydan ve Otopark düzenlemesinin projesine uygun olarak alt yapı, üst yapı ve peyzaj düzenlemesini yaparak İdareye teslim etmek, 12 nolu parselde ise, idarece yaptırılmış olan uygulama projelerine uygun, "Ticaret + Hizmet Alanı" olarak imal edilecek AVM’nin her türlü teknik altyapı, üst yapı ve çevre düzenlemesinin yapılması, pazarlanması ve satışı ile idare (Belediye) gelir payının ödenmesini kapsayan Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 26 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Ticaret+Hizmet imarlı arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi için toplam muhammen bedel 23 milyon 365 bin TL olarak belirlendi.

89 ADA, 12-13 PARSEL SAYILI...