02 / 05 / 2024

bilecik Kınık

bilecik Kınık

Bilecik Belediyesi'nin katkılarıyla, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) ve Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu üyeleri, turizm sektörünü değerlendirmek üzere Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Kınık köyüne ziyaret gerçekleştirdiler.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

13 il için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Rize, Mersin, Konya, Kastamonu, Karabük, Hatay, Gaziantep, Bilecik, Bartın Ankara, Afyonkarahisar, Adana sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük 2020 projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

Bilecik'teki riskli binalar tek tek yıkılıyor!

Bilecik'te tehlike oluşturan metruk binaların yıkımları kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeki metruk binaların bir bir yıktıklarını anlattı.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantının çoğunluğunu imar konuları oluştururken gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Bilecik’teki eski değirmen binası yıkıldı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan eski değirmen binası yıkıldı. Binanın bulunduğu alana Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi inşa edilecek.

Bilecik'te 6 bin dönümlük araziye otomobil üretim merkezi kurulacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa karayolunda yer alan 6 bin dönümlük sanayi bölgesinin yerli otomobil üretim merkezi olabileceğini açıkladı..

bilecik Kınık Haberi

bilecik Kınık


Kınık köyü bizim memleketimiz, bizim yurdumuz. Allah nasip ederse bundan sonra biz Bilecik'i TURSAB olarak kendimize bağlayacağız. Eskişehir'e bağlıdır Bilecik şuan. Biz Allah nasip ederse Bursa'dan isteyeceğiz genel başkanlığını. Bursa'ya bağlandığı takdirde Bilecik artık bizim yerimiz, yurdumuz ve inşallah mekanımız olacak" dedi. 


Konuşmanın ardından konuklar köylülerle birlikte çiftetelli oynadılar. Oynanan çiftetelli sonrası Kınık köyünde bulunan çömlek atölyelerinde ustaları ziyaret eden heyet, burada çömlek yapımı izledi, isteyenlere çamurdan çömlek yaptırıldı. Heyet köy evlerini gezdikten sonra yaptığı alışverişlerin ardından heyet Kınık köyünden ayrıldı. 


TURSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Turizm İl Müdürü Seyfettin Topsoy, Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi Koordinatörü Doç. Dr. Metin Çelik, Köy Sorumlusu Cihan Baş ve beraberindekiler, Kınık köyündeki muhteşem köy kahvaltısında bir araya geldiler. Karşılama...