14 / 05 / 2024

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı ziyaret etti. Avcı, saha sonra Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışına katıldı.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi 300 günde bitirilecek!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek Almanca hazırlıklı okulu Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor. Almanya’da doğup büyüyen Türk hocaların gireceği derslerde öğrenciler, haftada 20 saat Almanca eğitimi alacak.

TOKİ Bilecik Bözüyük başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Bilecik Bözüyük başvuruları yarın başlıyor. 59 adet dairenin kurasız, başvuru önceliğine göre satışa çıktığı projede toplam 74 adet daire bulunuyor. Projedeki dairelerin fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Odunpazarı Kızılyer'in planları 8 aydır bekletiliyor!

Eskişehir Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sadi Seda bugünkü yazısında Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sanayi Çarşısı projesindeki açıklamalarını ve Kızılyer'in planlarını anlattı. İşte o yazı...

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açıldı!

Bakan Avcı, kentte yıkılıp yeniden inşa edilen Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hayırsever Hacı Süleyman Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı ziyaret etti. Avcı, saha sonra Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışına katıldı.

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İHL açıldı!

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi hizmet binası ve yeni eğitim-öğretim yılı açılış töreni yapıldı. Erdoğan, "Hangi eseri ülkeye kazandırdıysak, hangi hizmeti milletimizin istifadesine sunduysak birilerine rağmen yaptık." dedi.

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Eğitime musallat olmuş, ayrımcı ve ötekileştirici uygulamalara son verdik. Artık bu memleketin hiçbir çocuğu şu veya bu sebeple okul kapılarından döndürülmüyor" dedi.


Avcı, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı ziyaret etti.


Üniversitenin çalışmaları hakkında Prof. Dr. Özcan'dan bilgi alan Avcı, daha sonra Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışına katıldı.


Bakan Avcı, burada yaptığı konuşmada, bu toprakların çocuğu olarak Bilecik'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Okulun hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Avcı, yapılışında emeği geçenlere teşekkür etti.


Avcı, bugün İstanbul'da da bir okul açılışı daha yaptığını ve bir okulun temeli atma törenine katıldığını anımsatarak, şunları kaydetti:


"Bu açılışlar, temel atma törenlerimiz son 13 yıldır kesintisiz devam ediyor. Memleketimizin her yerinde ayrım gözetmeksizin yeni...