04 / 10 / 2024

Bilecik konutları

Bilecik konutları

Gölpazarı ilçesinde, ağır tonajlı araçların evlere zarar verdiği öne sürüldü. Bilecik Gölpazarı ilçesinde, mermer yüklü ağır tonajlı araçların geçişi nedeniyle evlerin hasar gördüğü iddia edildi.

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Gölpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Bilecik Osmaneli'nde teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Osmaneli projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bilecik Osmaneli TOKİ'de teslimler bugün başlıyor!

Bilecik Osmaneli TOKİ projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Bilecik Osmaneli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Osmaneli İlçesi Camiikebir Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Bilecik Bozüyük teslim dönemi sona erdi!

TOKİ tarafından Bilecik-Bozüyük’te inşa ettirilen konutların teslim işlemleri 30 Eylül 2016 tarihinde başlamıştı, projede konut teslim dönemi bugün sona erdi.

Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları!

Toplamda 36 adet daireden meydana gelen TOKİ Bilecik Pazaryeri'nde stoklarda bulunan 2 adet konut kurasız olarak açık satışta. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları...

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2. Etap Konutları ay sonunda teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir süredir gündemi meşgul eden 2.’inci etap TOKİ konutlarının ay sonunda teslim edileceği belirtildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları için yol yapılacak!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ konutları için alternatif yolların yapılmasına karar verildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi kapsamında 59 adet konutu satışa sunuyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Haziran ve 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankalara yapılabiliyor.

Bilecik konutları Haberi

Bilecik konutları

Reşadiye Mahallesi Muhtarı Nilay İncirci, gazetecilerde yaptığı açıklamada, ana yol üzerinde bulunan mahallelerinden mermer yüklü tırların geçtiğini belirterek, bu sırada evlerde çatlaklıklar meydana geldiğini savundu.


Ağır tonajlı araçların geçiş sırasında adeta deprem sarsıntı yaşadığını ileri süren İncirci, şöyle konuştu:


"Mahalle sakinlerimiz, her gün 'deprem oluyormuş' gibi evlerin sallanmasından dolayı korku yaşıyorlar. Mahalle olarak gerekli yerlere dilekçelerimizi verdik. Umarız yakın zamanda sorunumuza çare bulunur ve halkımız her an deprem korkusunu yaşamaz. Karayollarından, tırlar ve ağır tonajlı araçların geçişi için çevre yolu yapmasını istiyoruz."


Mahalle sakinlerinden Zeki Akkaya da araçların geçişi sırasında yaşanan sarsıntıdan dolayı psikolojilerinin bozulduğunu savunarak, fiziki olarak da evlerinin duvarlarında çatlaklıklar meydana geldiğini öne sürdü.


Kadir Aygündüz ise söz konusu durumun çözümü için yetkililerin yardım beklediklerini...