28 / 04 / 2024

Bilecik Pazaryeri çarşı mahallesi kat karşılığı inşaat

Bilecik Pazaryeri çarşı mahallesi kat karşılığı inşaat

Pazaryeri Belediye Başkanlığı, Pazaryeri Çarşı Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 5 milyon 795 bin 350,83 TL olarak belirlendi.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ilçeye 105 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik Pazaryeri projesinin ihalesini yarın saat 14.00'te gerçekleştirecek. Bilecik TOKİ projesinde 105 adet konut yer alacak.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Bilecik'te 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Pazaryeri İlçesi, Yenimahalle, Pamucak mevkiinde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 22 milyon 448 bin 47 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Pazaryeri çarşı mahallesi kat karşılığı inşaat Haberi

Bilecik Pazaryeri çarşı mahallesi kat karşılığı inşaat

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Pazaryeri Belediye Başkanlığından:


1 - İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:

1.1. İdarenin:

a) Adı                                : Pazaryeri Belediye Başkanlığı

b) Adresi                           : Çarşı Mah. Kelemciler Sokak No: 1   11800 Pazaryeri/BİLECİK

c) Telefon numarası           : 0 228 381 20 05-381 22 16

ç) Faks numarası               : 0 228 381 26 16

d) Elektronik posta adresi  : [email protected].

e) İlgili personel                : Halil AVŞAR

1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

2 - İHALENİN...