28 / 04 / 2024

Bilecik Pazaryeri kat karşılığı inşaat

Bilecik Pazaryeri kat karşılığı inşaat

Pazaryeri Belediye Başkanlığı, Pazaryeri Çarşı Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 5 milyon 795 bin 350,83 TL olarak belirlendi.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ilçeye 105 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik Pazaryeri projesinin ihalesini yarın saat 14.00'te gerçekleştirecek. Bilecik TOKİ projesinde 105 adet konut yer alacak.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Bilecik'te 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Pazaryeri İlçesi, Yenimahalle, Pamucak mevkiinde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 22 milyon 448 bin 47 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının talebi üzerine, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilgili kamu kurumları ile meslek odalarının katılımlarıyla inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. 

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik’teki eski değirmen binası yıkıldı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan eski değirmen binası yıkıldı. Binanın bulunduğu alana Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi inşa edilecek.

İmar barışına 2 milyon kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varan, Bilecik'te katıldığı bir programda imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmar barışının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Varan, "8 Haziran'dan bu yana 2 milyona aşkın başvuru var'' dedi.

Bilecik Pazaryeri'nde 94 konutun inşaatı tamamlandı!

Bilecik’in Pazaryeri İlçesinde konut ihtiyaçlarını gidermek amacı ile gerçekleştirilen 94 konut projesinde çalışmalar tamamlandı. 

Bilecik Pazaryeri kat karşılığı inşaat Haberi

Bilecik Pazaryeri kat karşılığı inşaat

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Pazaryeri Belediye Başkanlığından:


1 - İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:

1.1. İdarenin:

a) Adı                                : Pazaryeri Belediye Başkanlığı

b) Adresi                           : Çarşı Mah. Kelemciler Sokak No: 1   11800 Pazaryeri/BİLECİK

c) Telefon numarası           : 0 228 381 20 05-381 22 16

ç) Faks numarası               : 0 228 381 26 16

d) Elektronik posta adresi  : [email protected].

e) İlgili personel                : Halil AVŞAR

1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

2 - İHALENİN...