04 / 05 / 2024

bilecik Porland

bilecik Porland

Porland’ın 1996 yılında faaliyete geçirdiği 300.000 metrekare açık ve 70.000 metrekare kapalı alanda kurulu Bilecik tesislerinde, 2013 yılı itibariyle üretim kapasitesi 20.000 ton olarak belirlendi...

Porland, yeni sezon ürünlerini Paris’te görücüye çıkardı!

Türkiye Bilecik tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkede pazara sunan Porland, 20 - 24 Ocak’17 tarihleri arasında dünyaca ünlü markaların yer aldığı Maison & Objet Paris fuarına katıldı.

Porland Porselen Bilecik İK–11 Platformu'na ev sahipliği yaptı!

Kurulduğu ilk günden itibaren çalışma hayatına yönelik eğitim ve konferanslar düzenleyen İK – 11 Platformu, son aylık toplantısını 26 Mayıs 2016 tarihinde Porland Bilecik tesislerinde gerçekleştirdi.

Porland'dan yeni seriler!

Porland, 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, aylık bin 500 ton ile yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dünyada dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etme başarısını gösteriyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ ödeme planı!

Bilecik Bozüyük TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuru işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 3+1 daireler kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru 2015!

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihi!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihi 13 Nisan - 15 Mayıs 2015 olarak belirlendi. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen projede aylık taksitler 650,08 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 724 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları yarın başlıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede başvuru dönemi 15 Mayıs'ta sona erecek.

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete girdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamalarda bulundu.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda başvurular 13 Nisan'da başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap konutlarının satışı için başvurular başlıyor. Başvurular 13 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek..

Bilecik Bozüyük faaliyet raporu kabul edildi!

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediyesi’nin nisan ayı olağan toplantısının ikinci bileşimi, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç başkanlığında gerçekleştirildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2. etap başvuruları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap konutlarının satışı için başvurular başlıyor. Ödenecek aylık taksit tutarları ödenen peşinat tutarına göre 650.08 TL ile bin 213.54 TL arasında değişiyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor. Başvru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabilecek olan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Bilecik Bozüyük'te 8 bin 644 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuruları ne zaman?

bilecik Porland Haberi

bilecik Porland

18 Mağazası, 150’den fazla satış noktası, altı bölge müdürlüğü ve showroomu, yıllık %65 oranında ihracatı ile Porland üç yıllık büyüme stratejisini oluşturdu.

Geçtiğimiz yıl üretim teknolojilerine yaptığı 20 milyon euro’luk yatırım ile üretimde gerçekleştirdiği büyük artışı uluslararası pazarların dışında, yurt içinde özellikle perakende de gerçekleştireceği büyüme stratejisine paralel kullanacağını açıklayan Porland A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu; Şuan yurt içinde 18 olan mağaza sayısını yıl sonuna kadar arttırmayı planladıklarını ve özellikle gastronomi tüketicileri için seri üretime geçilen, porselende devrim niteliği taşıyan ‘Alumilite’ (Aluminalı Porselen) üretimi ile yurt içi hedef pazarını genişletecekleri bilgisini verdi. 

Yıllık 70 milyon adet üretiminin %65’ni ihraç eden Porland, 2014’ün ilk çeyreğinde hareketlendirmeyi planladığı yurt içi pazarı için strateji değişikliği yaparak; iç ve dış pazarların üretim oranını eşit...