15 / 05 / 2024

bilecik selim yağcı

bilecik selim yağcı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Dünya Bölge Eki'ndeki bugünkü köşe yazısında; "Bilecik'i; taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek olan kuruluş ve kurtuluş beşiği, Şeyh Edebali diyarı olarak tarif ediyoruz." dedi

Bilecik Dodurga Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Dodurga ilçesinde yaptırılacak kültür merkezinin temeli atma töreni gerçekleşti. Belediye Başkanı Selim Tuna, temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

Bilecik'te 6 bin dönümlük araziye otomobil üretim merkezi kurulacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa karayolunda yer alan 6 bin dönümlük sanayi bölgesinin yerli otomobil üretim merkezi olabileceğini açıkladı..

Bilecik'te imar çalışmaları hız kesmiyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını inceledi. Yağcı, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Bilecik Karasu'ya yeni yatırımlar inşa ediliyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı.

Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde sona doğru!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapımında sona yaklaşılan otobüs terminalinde incelemelerde bulundu. Çevre düzenlemesi ve bağlantı yolları hakkında teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunan Başkan Yağcı, açıklamalarda bulundu

Yeni Bilecik otogarı nasıl olacak?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki otogar esnafı ve basın mensuplarına, yapımı devam eden yeni Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi Şubat toplantısında imar konuları görüşüldü!

Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi ile imar konuları görüşüldü.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Selim Yağcı, Timsah Arena’yı gezdi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Büyükşehir tarafından yapımı tamamlanan Timsah Arena’yı gezdi.

Bilecik Seven Çarşısı'nın yerine ne yapılacak?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verirken, Seven Çarşısı dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Bilecik'teki Seven Çarşısı yıkılacak mı?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verirken, Seven Çarşısı dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Bilecik'e 2016 yılında 12 dev yatırım yapılacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verdi.Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapılan sabah kahvaltısında basın mensupları ile buluştu.

Bilecik Seven Çarşısı yıkılacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verirken, Seven Çarşısı dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

bilecik selim yağcı Haberi

bilecik selim yağcı

Bilecik'i; taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek olan kuruluş ve kurtuluş beşiği, Şeyh Edebali diyarı olarak tarif ediyoruz. Bilecik, Osmanlı'nın kuruluşuna tanıklık ettiği gibi, Kurtuluş Savaşı'nın önemli olayları olan İnönü Savaşlarının da yapıldığı şehirdir. Bizler de bu anlamda gerek maddi zenginliği gerek manevi anlamdaki zenginliğin değerini bilen bir sorumlulukla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bilecik, gerek ülkemizde gerek dünyada kendisinden bahsettirecek konumda. Biz de bunun altyapısını hazırlıyoruz. Zor bir coğrafyaya sahip olmasına rağmen gerek altyapı gerek üst yapı anlamında güzel çalışmalar ortaya koyduk. Kongre ve kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, spor tesisleri ve yeşil alanlar gibi büyük projeleri hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte bu temel ihtiyaçları yerine getirerek, şehrimizi tanıtacak turizm ve kültürel faaliyetlere yer vereceğiz. Şehrin altyapı ve sosyal vizyonu adına büyük...