18 / 05 / 2024

bilecik turizm projeleri

bilecik turizm projeleri

Bilecik Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın mali desteği ile yürütülen "Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi ile birlikte yürütülen çalışmalarla ilgili ilk açıklama bugün yapıldı...

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Bilecik Yaşayan Şehir Müzesi açıldı!

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı da katıldı.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

bilecik turizm projeleri Haberi

bilecik turizm projeleri


Bilecik Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın mali desteği ile yürütülen "Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi ile birlikte yürütülen çalışmalarla ilgili ilk açıklama bugün yapıldı.


Bilecik Kültür ve Kongre Merkezinde, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Zirve Üniversitesi Marka Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik proje hakkında bilgi verdi. Selim Yağcı tarafından, başta Bilecik merkez olmak üzere tüm ilçe, belde ve köylerinin turizm değerlerinin tanıtımının yapıldığı çalışmalarda yeni bir aşamaya gelindiği belirtildi. Tanıtım çalışmaları süresince, tüm turistik yerler tespit edilerek Türkiye'nin önde gelen fotoğrafçıları tarafından fotoğraflandı ve çekilen fotoğraflar başta medya organları olmak üzere, tüm turizm paydaşları ve kamuoyu ile paylaşılarak Bilecik turizmine önemli bir ivme kazandırıldığı ifade edildi.


Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, amaçlarının bölgenin...