18 / 05 / 2024

bilecik turizmi

bilecik turizmi

Bilecik Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın mali desteği ile yürütülen "Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi ile birlikte yürütülen çalışmalarla ilgili ilk açıklama bugün yapıldı...

Veysel Eroğlu: Bilecik'te doğa turizmi çalışmaları devam ediyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: " Bilecik, doğa turizmi açısından muhteşem bir ilimiz. Dolaylısıyla bunu geliştirmek için güzel çalışmalar yapıyoruz şu anda" dedi.

Bilecik TOKİ'de yangın paniği!

Bilecik'teki TOKİ konutlarının elektrik panosundan çıkan yangından yayılan duman binayı sardı. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen 6 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Sinop'ta kruvaziyer turizmi hız kesmeden devam ediyor!

Kruvaziyer turizmi kapsamında "Voyager" adlı kruvaziyer Sinop'a geldi. Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan gelen Bahama bayraklı yolcu gemisi, Sinop Limanı'nın iskelesine demir attı. Gemide çoğu İngiliz 338 yolcu ve 223 personel bulunduğu belirtildi.

Bilecik'te bir evde yangın çıktı!

Bilecik'te bir evde yangın çıktı. Bilecik'te bir evde yangın çıktı!Osmangazi Mahallesi TOKİ Evleri DY Blokları'nda alt katta bulunan depoda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, duman kısa sürede binayı sardı.

Bilecik Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sonbahar düzenlemeleri!

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizde sonbahar mevsimine yönelik park ve bahçelerde düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalarda TOKİ bölgesinde bulunan orta refüjlerin çimlendirilmesi ve genel bakım çalışmaları yapıldı.

Türker Naslı: Ankara'yı sağlık turizmi merkezlerinden biri yapabiliriz!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Türker Naslı, 9 ayrı ilçesi çok zengin termal kaynaklara sahip Ankara’nın, dünyanın önemli termal ve sağlık turizmi merkezlerinden biri haline getirebileceğini belirtti...

Bilecik Bozüyük Yenimahalle'de 8.5 milyon TL'ye satılık 4 adet arsa!

Bilecik Bozüyük ilçesine bağlı Yenimahalle bölgesinde Bozüyük Malmüdürlüğü tarafından, 4 adet arsa 8 milyon 534 bin 986 TL bedelle satışa çıkarıldı. Arsaların ihalesi 3 Kasım 2014 tarihinde yapılacak.

Sağlık turizmi geliri 10 milyar dolara çıkabilir!

Turk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Acıkök, "Gerekli tedbirler alınırsa sağlık turizmi gelirini 2-3 yıl içinde10 milyar dolara çıkarıp, Bakanlığın 18,6 milyar lira olan bütçesini aşarak bu açığı kapatabiliriz" dedi

Sağlık turizmi geliri 10 milyar dolara çıkabilir!

Turk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, "Gerekli tedbirler alınırsa sağlık turizmi gelirini 2-3 yıl içinde10 milyar dolara çıkarıp, Bakanlığın 18,6 milyar lira olan bütçesini aşarak bu açığı kapatabiliriz" dedi...

Kenan Acıkök: Sağlık turizmi geliri 10 milyar dolara çıkabilir!

Turk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Acıkök, "Gerekli tedbirler alınırsa sağlık turizmi gelirini 2-3 yıl içinde10 milyar dolara çıkarıp, Bakanlığın 18,6 milyar lira olan bütçesini aşarak bu açığı kapatabiliriz" dedi

Bilecik'te fırtına minareyi devirdi!

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, etkili olan fırtına nedeniyle cami minaresi devrildi, araç ve evler hasar gördü. Bazı evlerin çatısını uçuran fırtına, çatılardaki güneş enerjilerini çevreye savurdu, elektrik tellerini kopardı.

Ordu Perşembe'de paraşüt turizmi artıyor!

Türkiye'nin " sakin şehir " ünvanına sahip ilçelerinden Perşembe'de Ordu Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü paraşüt ekibi tarafından Kordon Tepe'den ilk defa atlayış gerçekleştirildi. Ordu Perşembe'de paraşüt turizmi artıyor.

Porland kıdem ödülleri partisi Bilecik'te düzenlendi!

Porland’da 20., 15., 10. ve 5. yıllarını tamamlayan 129 kişi, Bilecik Şeyh Edebali Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle plaket ve hediye çeki ile ödüllendirildi.

bilecik turizmi Haberi

bilecik turizmi


Bilecik Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın mali desteği ile yürütülen "Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi ile birlikte yürütülen çalışmalarla ilgili ilk açıklama bugün yapıldı.


Bilecik Kültür ve Kongre Merkezinde, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Zirve Üniversitesi Marka Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik proje hakkında bilgi verdi. Selim Yağcı tarafından, başta Bilecik merkez olmak üzere tüm ilçe, belde ve köylerinin turizm değerlerinin tanıtımının yapıldığı çalışmalarda yeni bir aşamaya gelindiği belirtildi. Tanıtım çalışmaları süresince, tüm turistik yerler tespit edilerek Türkiye'nin önde gelen fotoğrafçıları tarafından fotoğraflandı ve çekilen fotoğraflar başta medya organları olmak üzere, tüm turizm paydaşları ve kamuoyu ile paylaşılarak Bilecik turizmine önemli bir ivme kazandırıldığı ifade edildi.


Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, amaçlarının bölgenin...