28 / 04 / 2024

bilecik yht garı ne zaman açılacak

bilecik yht garı ne zaman açılacak

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yüksek Hızlı Tren garının Haziran ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını belirtti. Garın, Osmanlı kültürünü yansıtan motiflerle ve tuğra formu ile inşa edildiği bildirildi...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda performans testleri yarın başlıyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında, performans testleri yarın saat 08:00'de Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan kalkacak yüksek hızlı trenle başlatılacak. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

Anafartalar- Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşti.

Ankara YHT Garı ihalesi meclis gündeminde!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ihalesi ve firmaya verilen yolcu garantisi nedeniyle yapılan ödeme meclis gündemine taşındı. CHP'li Yılmazkaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şerdil Dara Odabaşı: Söğütlüçeşme YHT Garı projesine yine itiraz edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy’deki “Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren Garı” projesi planları için İstanbul 13. İdare Mahkemesi tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararını üst mahkeme kaldırdı...

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Ankara YHT Garı ihalesi için ödenen tutar TBMM gündeminde!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ihalesine ve ihaleyi alan firmaya 2017-2019 yılları arasında ödenen tutar meclis gündemine taşındı. CHP'li Akar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya YHT Garı 77 milyon liraya ihale ediliyor!

3 yıl boyunca tamamlanması planlanan TCDD Konya YHT Garı için yeni bir ihale düzenleniyor. Tamamı 68 milyon liraya tamamlanacak olan inşaatın tamamlanma ihalesinin bedeli 77 milyon lira olarak açıklandı.

İnşaatı devam eden Konya YHT Garı'nın açılışı meclis gündeminde!

Yapımı devam eden Konya Yüksek Hızlı Tren Garı'nın açılış tarihi meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cahit Turhan, Konya Yüksek Hızlı Tren Garı inşaatını inceledi!

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, YHT Garı inşaatı ve Konya Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

bilecik yht garı ne zaman açılacak Haberi

bilecik yht garı ne zaman açılacak


Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yüksek Hızlı Tren garının Haziran ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını belirtti.


Başkan Yağcı, Bilecik'e, Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı seferleri için yapılmakta olan tren garı inşaatında incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi aldı. Yüksek Hızlı Tren garının, Osmanlı Devletinin kurulduğu bu topraklarda, Osmanlı kültürünü yansıtan motiflerle ve tuğra formu ile çağdaş bir bakış açısıyla modernize edileceğini belirten Yağcı, “Haziran ayı sonunda tamamlanması planlanan Bilecik Hızlı Tren Garı, ilimize gelen misafirleri modern iç dizaynı, ergonomik ve estetik özellikleri ile karşılayacak’’...