03 / 05 / 2024

Bilfinger ve Global MD avrupadan kaynak aktaracak

Bilfinger ve Global MD avrupadan kaynak aktaracak

Sermaye piyasalarının gözde şirketi Global MD Portföy Yönetimi ile Almanya’nın gayrimenkul devi Bilfinger Real Estate, Türkiye’ye Avrupa’dan kaynak aktarma hedefiyle işbirliği kararı aldı.

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

Türkiye'nin önde gelen şirketleri Here2Next projesini hayata geçirdi! Platforma üyelik şartları açıklandı

Türkiye’de ve global arenada kurumsal şirket-girişim iş birliklerinin katma değerine dikkati çekmek ve ekosistemde iyi uygulamaların ve öğrenimlerin paylaşılarak yaygınlaştırılmasını sağlamak üzere sektöründe öncü 9 kurum bir araya gelerek Here2Next platformunu hayata geçirdi

Golden Sign, 5 yılda 30 şubeye ulaşmayı planlıyor!

Gayrimenkul değerler hususunda yerli ve global yatırımcılara danışmanlık yapan Golden Sign, 2022 yılına yeni yatırım planları ile girdi. Halihazırda 23 ülkede 1500 çözüm ortağı olan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını da büyütme kararı aldıklarını söyledi.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bom İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi tarafından kuruldu. 

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bom İnşaat Taahhüt Ticaret ve Danışmanlık Anonim Ş tarafından kuruldu.

İstanbul Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Shah Karwan tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Nls Global Gayrimenkul Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nls Global Gayrimenkul Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Evrim Kanter tarafından kuruldu.

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cırık tarafından kuruldu.

Asistan Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asistan Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Mertsan Global İnşaat Mekanik Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mertsan Global İnşaat Mekanik Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk taarfından kuruldu.

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Georges Wassaf, Jalal el Khatıb ve Kohamad Kojek ortaklığında kuruldu.

Bilfinger ve Global MD avrupadan kaynak aktaracak Haberi

Bilfinger ve Global MD avrupadan kaynak aktaracak

Sermaye piyasalarının gözde şirketi Global MD Portföy Yönetimi ile Almanya’nın gayrimenkul devi Bilfinger Real Estate, Türkiye’ye Avrupa’dan kaynak aktarma hedefiyle işbirliği kararı aldı.

Bilfinger Real Estate ile Global MD Portföy Yönetimi Şirketi arasında varılan anlaşma doğrultusunda, Türkiye gayrimenkul sektörünün çok daha büyük hedeflere ulaşmasında en önemli eşiklerden biri olan alternatif finansman imkanları yaratmak üzere bir gayrimenkul yatırım fonu kurulacak.  

Global’in geçtiğimiz ay Mazaya Qatar ile kuracağını duyurduğu yatırım fonu ile Ortadoğu sermayesinin Türkiye’ye yönlendirmesinin ardından, bu işbirliği ile gayrimenkul sektörüne Batı kaynaklı sermayenin girişinin de yolu açılmış...