30 / 04 / 2024

Bilge Beller Özçam biyografi

Bilge Beller Özçam biyografi

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Bilge Beller Özçam kimdir? İşte Bilge Beller Özçam..

Ardahan Yalnızçam Dağı'na kayak tesisi yapılacak!

Ardahan'daki Yalnızçam Dağı'na 6,2 milyon avroluk turizm projesi geliyor. Avrupa Birliği (AB) desteğinde yapılacak, 3 kilometrelik modern telesiyej hattına sahip tesis ile bölge cazibe merkezi olacak.

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu imar planı askıda!

Eyüp'te Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun yer aldığı parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Artvin Ardanuç-Ardahan yoluna Meclis araştırma komisyonu!

25 milletvekili Artvin ilinde uzun yıllardan beri devam eden ancak hâlâ tamamlanamayan Ardanuç-Yalnızçam-Ardahan kara yolu için Meclis araştırma komisyonu açılmasını talep etti..

Artvin Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu mecliste konu oldu!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin ili Ardanuç ilçesi Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Ardahan Merkez Yenimahalle kentsel dönüşümünde son durum!

Ardahan Belediyesi Yalnızçam Salonunda düzenlenen Ardahan Merkez Yenimahalle 1. etap kentsel dönüşüm ve gelişim projesi Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un katılımlıya hak sahipleriyle paylaşıldı.

Düzçam Göleti Tünelinde çalışmalar sürüyor!

Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü tarafından 8 milyon 976 bin 440 TL bedelle ihale edilen Karabük merkez Düzçam göletinde, çalışmalar hızla devam ediyor.

Bilge Zirai Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Zirai Çözümler Limited Şirketi, Ali Gökçe Karamanoğlu ve Murathan Kural ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi, Hasfırın Caddesi'nde kuruldu.

Eyüp Bilge Kız Öğrenci Yurdu sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun bulunduğu 246 pafta, 583 ada, 10 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Bilge Beller Özçam kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Bilge Beller Özçam kimdir? İşte Bilge Beller Özçam..

TSKB Gayrimenkul Değerleme'de iki yeni atama!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş’de iki ayrı atama gerçekleşti. Ozan Kolcuoğlu; Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken; Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam da Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Konya'ya Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi yapılacak

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi 'nin, 150 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacağını dile getirdi.

Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor!

Kayak ve doğaseverlerin ilgi gösterdiği Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde, yarıyıl tatilinin son günü dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Kızakla kayan ve snowboard yapan vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu.

Makyol Beylikdüzü Yaşam'da mahalle keyfi!

BEYLİKDÜZÜ'NÜN en yerleşik mahallesi olan Barış Mahallesinde Makyol İnşaat tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesindeki konut satış oranı yüzde 60'ı bulurken; 2 yılda bitirilecek projedeki mağazalar bölgeye canlılık getirecek.

Bilge Beller Özçam biyografi Haberi

Bilge Beller Özçam biyografi

Bilge Beller Özçam kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 1993 yılında mezun olan Bilge Beller Özçam, SPK lisanslı değerleme uzmanıdır.


Değerleme ve danışmanlık alanlarında yaklaşık 21 yıllık tecrübesi bulunan Özçam, 2006 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş bünyesine katılarak İzmir Şube Bölge Sorumlusu olarak görev yapmaya başladı. 


2010 yılında İzmir Şube Müdürü pozisyonuna, Ocak 2013’de ise Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör görevine getirildi. 


Özçam, Eylül 2015 itibarı ile Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.



TSKB Gayrimenkul Değerleme'de iki yeni...