04 / 05 / 2024

Bilge Kalfa mimarlık

Bilge Kalfa mimarlık

Mimar Bilge Kalfa kimdir? Mimar Bilge Kalfa, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bilge Kalfa, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bilge Kalfa...

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Ecb Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ecb Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eymen Çağatay Bilge tarafından kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Tufan Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tufan Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Tufan tarafından kuruldu.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Metin Polat ve Bilge Altuğ ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Denizmen Sokak'ta kuruldu.

Bilge Kalfa kimdir?

Mimar Bilge Kalfa kimdir? Mimar Bilge Kalfa, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bilge Kalfa, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bilge Kalfa...

OGA Mimarlık İnşaat Taahhüt Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OGA Mimarlık İnşaat Taahhüt Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Bilge Özel Müdürlüğü'nde kuruldu.

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Şener, Kemal Duran, Elif Bilge Duran tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Standsan Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standsan Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadime Bilge Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Mavera Başakşehir Sitesi'nde kuruldu.

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilge Çiçekciler, Yıldız Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Bilge Kalfa mimarlık Haberi

Bilge Kalfa mimarlık

Bilge Kalfa kimdir?

Bilge Kalfa, 2006 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


İTÜ Mimari Tasarım Programı’nda Yüksek Lisans eğitimini 2008 yılında “Türkiye’de Kamusal Mekana Yapılan Yeni Bir Müdahale Önerisi Olarak; İmkanMekan” üzerine yazdığı tez ile tamamladı. 2007’de Evren Uzer ve Okay Karadayılar ile “imkanmekan”ı kurdu. 


2005-2008 arasında Mimarlar Tasarım’da Han Tümertekin ile çalıştı. 2009’da British Council’in yürüttüğü “My City” projesinde Türkiye’de 5 ilin mimari koordinatörlüğünü yaptı. 2012 yılında Gamze İşcan ile Hâlükâr Mimarlık’ı kurdu.


İletişim bilgileri:

A: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. 

Huzur Apt. No: 19/10 

Kadıköy / İstanbul

T: +90 543 535 77 55 // +90 533 363 04 71

M:...