01 / 05 / 2024

Bilge Özdemir gayrimenkul değerlendirmesi

Bilge Özdemir gayrimenkul değerlendirmesi

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, gayrimenkul pazarlamada Digital Dünya gelişmelerini değerlendirdi. İşte, Bilge Özdemir'in Digital Dünya gelişmelerini değerlendirmesi...

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özdemir tarafından kuruldu.

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Baran, Muhammed Yeniay, Can Bayraktar ve Özgür Garip Özdemir ortaklığında kuruldu.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Asy Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asy Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Özdemir, Eyüp Önalan ve Mehmet Fatih Çağlar ortaklığında kuruldu.

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Muhabbat Özdemir ortaklığında kuruldu.

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hasan Varol, Necip Hallaç ve Fatih Mehmet Özdemir ortaklığında kuruldu.

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Adalark Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalark Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemirler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemirler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahdettin Özdemir tarafından kuruldu.

Bilge Özdemir gayrimenkul değerlendirmesi Haberi

Bilge Özdemir gayrimenkul değerlendirmesi

Bir proje pazarlama ve satış hizmet firma yöneticisi olarak; yıllar önce bünyemizde hizmet verdiğimiz projelerin teknik bölümlerine yön verebilmek için  mimari kadrolar barındırırken, bugün  digital pazarlama uzmanı barındırıyoruz.


Digital pazarlama uzmanım Mert GÖREN’ in yönlendirmesi ile gayrimenkul sektöründe diğital pazarlama faaliyetlerini inceledim.  

Devir takibimizden hızlı değişiyor...  mesai saatlerine sığan “ tanıtım ofislerinin “ karşısında zaman ve mekan sınırı tanımayan “ sanal dünya “ tek alternatif...  

Web siteleriniz, artık sanal ortamda   “ gece & gündüz “ her saat hizmet sunan yeni  iş yeriniz.


Değişen çağla birlikte; gayrimenkul sektörü pazarlama alternatiflerinde internet ve dijital teknolojilerine yönelim hız kazanmaya başladı.

Artık, projeler arası savaşda bir çok rakibin arasından sıyrılıp tercih edilebilmenin  yolu dijital teknolojilerin en iyi ve en etkin kullanımından geçiyor.

Yeni yüzyılla birlikte yaşamımıza...