10 / 05 / 2024

Bilge Öztürk muğla kiteboard okulu

Bilge Öztürk muğla kiteboard okulu

Tarkan ile yaşadığı ilişki sonrası adını duyuran avukat Bilge Öztürk, Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak. 21 Mayıs'ta açılacak okulda Bilge Öztürk kurduğu deneyimli eğitmen kadrosuyla kiteboard eğitimi verecek.

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

Ege'de konut satışlarının şampiyonu Muğla oldu!

Türk Vatandaşlığı Kanunu’ndaki değişiklik yabancı alıcıyı harekete geçirdi. Ege Bölgesi'nde yabancıya konut satışının şampiyonu Muğla oldu.

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

TOKİ Muğla Milas Konutları için yer aranıyor!

Muğla Milas'ta yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ten açıklama geldi. Öztürk, toplu konutlar için yer arandığını söyledi.

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muğla Atatürk Bulvarı dört ayda yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı – Şehitlik Kavşağı arasında çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacak. Çalışmaların dört ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Nihat Öztürk'ten Bodrum'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'daki ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapmak için TOKİ konutlarını hayata geçireceklerini söyledi.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla Akyaka'nın çehresi değişti!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yapımını tamamladığı yol, meydan, bulvar düzenlemesi çalışmalarının açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleştirdi.

Muğla Akyaka'nın çehresi değişiyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde yüzde 80’i tamamlanan Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesi çalışmasını yerinde inceledi.

Bilge Öztürk Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak!

Tarkan ile yaşadığı ilişki sonrası adını duyuran avukat Bilge Öztürk, Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak. 21 Mayıs'ta açılacak okulda Bilge Öztürk kurduğu deneyimli eğitmen kadrosuyla kiteboard eğitimi verecek.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Menteşe İlçesine TOKİ tarafından yapılacak olan 1106 konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, konutların yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söylediler.

Bilge Öztürk muğla kiteboard okulu Haberi

Bilge Öztürk muğla kiteboard okulu

Tarkan ile yaşadığı ilişki sonrası adını duyuran avukat Bilge Öztürk, aynı zamanda milli sporcu olarak kiteboard (uçurtma sörfü) yapıyor.


Öztürk, 21 Mayıs’ta Muğla Akyaka’da kiteboard okulu açacak. Dünyanın birçok yerinden kiteboard sporcularının tercih ettiği Akyaka’da açılacak okulda Bilge Öztürk kurduğu deneyimli eğitmen kadrosuyla kiteboard eğitimi verecek. Öztürk, KiteMercedes by Bilge Öztürk adı altında birçok ünlü markanın da satışını...