28 / 04 / 2024

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik iletişim

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik iletişim

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz'da Acılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Karhan Kibaroğlu ve Veysel Durlu ortaklığında kuruldu.

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugüb Şişli'de Çağatayhan Sevim ve Gülçin Sevim ortaklığında kuruldu.

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Cengiz ve Kadir Cengiz ortaklığında kuruldu.

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ümraniye’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Denizeri tarafından açıldı.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik iletişim Haberi

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik iletişim

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. 


Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK   1  Her türlü voltajın her seviyesinde enerjinin üretimi, iletimi, dağıtımı, tesis edilmesi, elektrik, elektronik, elektromekanik malzemeler, panolar, makineler, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, motorlar, sabit ve değişken dirençler, kondansatörler, selfler, diyotlar, transformatörler, bobinajlar, regülatör, jeneratörler, elektron tüpleri, transistörler, şarjlı ve kuru piller, tablosu aydınlatma armatürleri, elektrikli küçük el aletleri, kablolar, kablo kanalları ve bunların yedek parçaları ve aksesuarları imalatı, servisi, bakımı, onarımı, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak,   2  Her türlü elektrik, elektronik ve elektromekanik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken...