04 / 05 / 2024

Bilgehan Bilgin düğün

Bilgehan Bilgin düğün

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un yazar ailesinden Avukat Kadir Kurtuluş, Bilgehan Bilgin ile evleniyor. Düğün 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm için emsal karar!

İzmir Karşıyaka'da Bilgin Çınarlıer’in 2 dairesinin bulunduğu bina 3’te 2 çoğunlukla kentsel dönüşüme girdi. Dönüşüm sonrası 2 daire yerine 1 daire verilen Çınarlıer, açtığı davayı kazandı...

Kentsel dönüşüm anlaşmazlıkları için emsal karar verildi!

İzmir'de Bilgin Çınarlıer’in 2 dairesinin yer aldığı bina 3’te 2 çoğunlukla kentsel dönüşüme girdi. 2 daire yerine 1 daire verilen Çınarlıer, dava açtı. Davayı kazanan Çınarlıer, çoğunluk için emsal karar aldırdı.

Kentsel dönüşüm davasında emsal karar!

İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm davasında yerel mahkeme emsal bir karar verdi. Kentsel dönüşüm kapsamında yaşadığı apartman yıkılan ve kendisine iki yerine bir daire verilen Bilgin Çınarlıel, açtığı davayı kazandı.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm sıkıntısı büyük!

Kentsel dönüşüm çalışmaları İstanbul’da devam ederken, gayrimenkul sektörü oyuncuları da dönüşümle ilgili önerilerini açıklıyor. Bilgin Akaydın, “Bakırköy’deki kat yükseklikleri 10-12 kata çıkmadıkça kentsel dönüşüm çok zor gözüküyor” dedi.

Yasin Sezer: Büyük şehirlerde kentsel dönüşüme hız verilmeli!

Kentsel dönüşümde en önemli sorun bilgi eksikliği ve yetki karmaşası Gediz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yasin Sezer, Afyon İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin'le 2 bin dava dosyasını inceledi.

Kentsel dönüşümde en önemli sorun bilgi eksikliği ve yetki karmaşası!

Kentsel dönüşümde en önemli sorun bilgi eksikliği ve yetki karmaşası yaşanıyor. Gediz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yasin Sezer, Afyon İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin'le 2 bin dava dosyasını inceledi.

Kentsel dönüşümde insanların kafası karışık!

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin Sezer ve Afyon İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin ' Kentsel dönüşümde insanların kafası karışık' dedi.

Kentsel dönüşüm için 2 bin dava dosyası incelendi!

rof. Dr. Yasin Sezer ve Afyon İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, kentsel yenilemenin önündeki engelleri belirlemek amacıyla 2 bin dava dosyası inceleyerek, dönüşümün hızını kesen faktörleri inceledi.

Kentsel dönüşüme dava engeli!

Prof. Dr. Yasin Sezer ve Afyon İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, kentsel yenilemenin önündeki engelleri belirlemek amacıyla 2 bin dava dosyası inceleyerek, dönüşümün hızını kesen faktörleri inceledi.

Karşıyaka Deniz Sineması kentsel dönüşüm kapsamında mı?

Sinemanın ve pasajın yıkılmasına karşı mücadele edenlerin başında bulunan pasajın 38 yıllık sakini saatçi Bilgin Dikici, Karşıyaka’da tarihi bir mekanın ‘kentsel dönüşüm’ adı altında ranta kurban edilmeye çalışıldığını söyledi.

Zorlu Center'daki rezidanslar daireye dönüştü

Zorlu Center'daki Kule Rezidans'ta yer alacak rezidanslar, 150 ile 400 metrekare arasında değişen dairelere dönüştürüldü

Zeytinburnu kentsel dönüşümü gerçekleştiremedi!

Zeytinburnu'ndaki riskli binalar için geliştirilen deprem odaklı kentsel dönüşüm projesinde bir türlü 'toplumsal mutabakat' sağlanamadı

Kahvehaneler kafeteryaya dönüşüyor!

Kahveci esnafın bir kısmı iş yerini kapatmak zorunda kalırken bir kısmı çareyi "fast food" satarak kafeteryaya dönüşmekte buldu

Bilgehan Bilgin düğün Haberi

Bilgehan Bilgin düğün

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un yazar ailesinden Avukat Kadir Kurtuluş 7 Ağustos'ta Bilgehan Bilgin ile evleniyor.


Çiftin kına gecesi 30 Temmuz Perşembe günü Çanakkale Atatürk Caddesi No.320'de bulunan Adanalı Hasan Kolcuoğlu'nda gerçekleştirilecek.


Düğün ise Sarıyer Bahçeköy Caddesi No:81 adresindeki Korupark İstanbul'da yapılacak.


Emlakkulisi.com ailesi olarak Kadir Kurtuluş ile Bilgehan Bilgin çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...