29 / 04 / 2024

Bilgi Üniversitesi gayrimenkul uzmanları

Bilgi Üniversitesi gayrimenkul uzmanları

Bilgi Eğitim’de 29 Mart’tan itibaren 54 saat sürecek ‘Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’ başlıyor. Dört modülden oluşan sertifika programı, gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak veya bu konuda uzmanlaşmak isteyen tüm katılımcılara açık

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Tapuda yeni dönem resmen başlıyor! Tapu sahipleri buna dikkat!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulmuş olan 3 boyutlu şehir modelleri yönetim bilgi sistemiyle, gayrimenkul alım satım süreçlerinde, gayrimenkulün alan büyüklüğü, cephesi, oda sayısı gibi bilgiler web ve mobil uygulamalar üzerinden vatandaşlara sunulacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ile Euro’nun 20 yıl sonra eşit seviyeye gelmesini değerlendiren Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Başlevent, Euro’ya yatırım yapanların neden kaybettiğini açıkladı.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

İstanbul Üniversitesi Antalya'daki 2 gayrimenkulünü 19.5 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 926 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 17.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 88 bin 750 TL'ye satıyor...

Bilgi Üniversitesi gayrimenkul uzmanları Haberi

Bilgi Üniversitesi gayrimenkul uzmanları

Türkiye’nin son dönemdeki en gözde sektörlerinden gayrimenkulde kariyer yapmak veya bu konuda uzmanlaşmak isteyenler için Bilgi Eğitim, yeni bir sertifika programı açıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’, 29 Mart’ta İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Santralİstanbul Kampüsü’nde başlıyor.

24 Mayıs’a kadar sürecek ve toplamda 54 saatlik eğitimden oluşan sertifika programı; yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansman ve hukuka kadar gayrimenkul sektöründe bir yöneticinin ihtiyaç duyabileceği tüm eğitimleri en güncel haliyle katılımcılara sunmayı hedefliyor. ‘Gayrimenkul Yatırım&Geliştirme’, ‘Mimari Tasarım, Finansman ve Vergisel Düzenlemeler’, ‘Değerleme Uzmanlığı, Gayrimenkul Hukuku’, ‘Proje Ziyaretleri ve İncelemeler’ olmak üzere dört modülden oluşan sertifika programında alanında uzman akademisyenler ve profesyoneller ders verecek. 

Akademisyenler ve profesyoneller birarada

Programda ders veren eğitmenler arasında Vesram Gayrimenkul Yatırım ve Varlık Yönetimi A.Ş.’nin Kurucu Ortağı Hakan Eren, Has...