28 / 04 / 2024

Bilgi Üniversitesi iletişim

Bilgi Üniversitesi iletişim

İstanbul Bilgi Üniversitesi geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansman ve hukuka kadar gayrimenkul sektörüne dair tüm konuları içeren özel bir eğitim hazırladı. Bilgi Üniversitesi gayrimenkul geliştirme sertifika programı düzenliyor...

Bilgi Üniversitesi'inde 2 ünlü mimar için konferans yapılacak!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, biri Anadolu diğeri İtalyan yarımadası coğrafyasından iki usta mimarı İstanbul’da buluşturuyor. Düzenlenecek olan etkinlik, Mimar Sinan ve Andrea Palladio için yapılacak...

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi için Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim numarası 444 4 846'yı arayabilirsiniz.

Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

DKY On iletişim bilgileri!

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazanın yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. DKY On iletişim bilgileri kapsamında 0216 517 9 517 telefon numarasından detaylı bilgi edinilebilinir.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir iletişim!

NLive Bahçeşehir fiyatlar 379 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir iletişim için 0850 460 27 27 telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gülpark Suits Sefaköy iletişim!

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında İstanbul Sefaköy'de yükseliyor.Kampanyalar ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için Gülpark Suits Sefaköy iletişim 0 212 471 04 20 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz

Bilgi Üniversitesi iletişim Haberi

Bilgi Üniversitesi iletişim

Son yılların en gözde sektörleri arasında yerini alan gayrimenkulde kariyer yapmak ya da kendini geliştirmek isteyenler için İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden büyük fırsat..! İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü (GHE) arasında yapılan işbirliği sonucu düzenlenen ‘Gayrimenkul Yatırım & Geliştirme Sertifika Programı’nda, gayrimenkul sektöründe geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansmana ve hukuka kadar ihtiyaç duyulabilecek tüm konuların eğitimleri verilecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ Bilgi Eğitim tarafından üniversitenin Santral Kampüsü’nde, 16 Kasım 2013-O8 Şubat 2014 tarihleri arasında verilecek eğitimler toplam 102 saat sürecek. Geliştirme, pazarlama, mimari konsept, yatırım ve finansmanı içeren modül; tasarım, yönetim, vergisel düzenlemeler, şirket yapılandırmaları ve değerlendirme uzmanlığından oluşan farklı bir modül ile hukuk uzmanlığının yanı sıra proje ziyaretleri ve incelemeleri kapsayan modül olmak üzere dört farklı modülden...